14

Додо

преди 6 години

България е потънала в една септична яма. Реално и септична яма не е, защото септичната яма е пълна с ***, a те с времето се превръщат в тор от която излизат цветя! България се разложи в токсичните реалности на комунизма, постмодерния либерализъм, изродената Западна "Демокрация" с всичките й тумори (ЛГБТ, гей бракове, привличане създаването на цветнокожи малцинства) и т.н. отровни ценностни системи, които ни бяха налагани и от СССР и от Запада в последните 73 години! Връщане към Българското!!

13

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ако е трудно да извадиш престъпник на свобода ,как ще живеят армията от адвокати ,съдии и прокурори.

12

Факт

преди 6 години

Лу*ди пари се хвърлят по съдебната система,ама ефект-никакъв!Даже в много случаи съдии и прокурори съзнателно вредят от личен интерес!То като се замислиш-защо ли ни е въобще тая институция!?Оръжие за всички и каквото сабя покаже,ти без туй всичко е отишло по дяволите....

11

Анонимен

преди 6 години

До шматка"Я изкарайте и статистика на хората с по над 5 присъди а са на по 30г."---Да, ама, нали след това НПО-тата и БХК-то ще скочат, че им нарушават правата на тия. Не излезе ли, че Плъхът от Столипиново е (почти) вода ненапита? Само отишъл да препикае балкона.

10

ДРЪН ,ДРЪН

преди 6 години

АБЕ ДРУГАРИ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА,КОГАТО ЕДНО ЛИЦЕ ПОЛУЧИ ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА ДАЖЕ И НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ МУРКАТА НЕ СЕ ЛИ ПРОМЕНЯ В ..ЗАДЪРЖАНЕ ПОД СТРАЖА АКО Е БИЛ С ДРУГА ТАКАВА И НЕ СЕ ЛИ ИЗПРАЩА ОТ СЪДА ИЛИ ПРОКУРАТУРАТА В МЯСТОТО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА НАКАЗАНИЕТО-А СЪДЕБНАТА ПОЛИЦИЯ НЕ ГИ ЛИ ТРАНСПОРТИРА ДО СЪОТВЕТНИЯТ ЗАТВОР С НУЖНИТЕ ДОКУМЕНТИ ОТ СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА--АБЕ ДО КАГА ЩЕ НИ ПРАВИТЕ НА ***--НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ДА СИ ПЛАЩАТ ЗА НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ НА ДЪРЖАВАТА-.

9

Анонимен

преди 6 години

Банкянския що не е разпоредил да ги намерят?

8

шматка

преди 6 години

Я изкарайте и статистика на хората с по над 5 присъди а са на по 30г.

7

www

преди 6 години

ОТДАВНА НЯМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ - ТОВА НАЙ МНОГО ИМ ХАРЕСВА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ - АКО ИМАХМЕ ПРАВОСЪДИЕ МНОГО ОТ МИНИСТРИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА ПО ЗАТВОРИТЕ ..

6

annybody

преди 6 години

За какво ни е тази статистика?Очакваме да чуем - задържане веднага, още в съдебната зала. Нали щяхте да направите СПЕШНО тази поправка в НПК?-

5

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо тия щяха да са в полза на обществото в затвора иначе там става като почивна станция.

4

Анонимен

преди 6 години

Червеното "правосъдие" не е правосъдие,а здравопръдие!

3

Лежащ на топло

преди 6 години

- Да мръзнат вън на студеното!

2

Анонимен

преди 6 години

925Това е числото на потенциалните Росеновци и Плъшовци.

1

Павликени

преди 6 години

- Ко?! - Не! Ама от кадя на кадя, бре?!