16

Ристу

преди 6 години

2.8 години не са 2 години и 8 месеца. 2 години и 8 месеца са 2.6666667 години. Коментарите на хора, които бъркат това, просто трябва да се подминават, защото очевидно са написани от ниско интелигентни същества, чието мнение не е от значение.

15

Факт

преди 6 години

За този случай е доста строга присъда. Факт.

14

Анонимен

преди 6 години

Защо не излизате да протестирате бе кауни ?

13

АМАН от корумпирани

преди 6 години

деца в Троян облъчвани често от новите нагло вредни скенери развиват специфични СПИН подобни увреждания.АМАН от корумпирани на власт..

12

аман от терористи

преди 6 години

Убииствата стават чрез пси блокажи вкл през терористични камери инсталирани НЕЗАКОННО от продажници на власт/нагло корумпирани..Тежки увреждания правят и терористи чрез НЕЗАКОННИ ОБЛЪЧВАЩИ скенери маскирани като фотоволтаични сканиращи знаци за пешеходни пътеки..Средно 100% от водачите и пешеходците имаме трайни увреждания от такива нагло престъпни скенери вижте гр.Троян

11

КАТ СА ВИНОВНИ

преди 6 години

НА всяка зебра има риск от убииства на много пешеходци едновременно.терористи на власт принуждават милиони водачи да облъчват и увреждат тежко земята и въздуха с включени фарове и скенери денем .Облъчените от насрещшно движещи се автомобили водачи са НЕАДЕКВАТНИ ЗАСЛЕПЕНИ>Всички са трайно увредени от отвличащи вниманието тежко терористични холограмни оръжия лепени НЕЗАКОННО На предни стъкла ..Пешеходците имаме видим стрес при опит за пресичане на път с пешеходна пътека..

10

Възмутен

преди 6 години

Каква съкратена процедура , какви 2,8 години присъда ,какво споразумение? При наличие на загинал или при престъпление ,за което се налага наказание по - голямо от 3 години , без съкратена процедура или споразумение.

9

Анонимен

преди 6 години

А колко трябва да му дадат?!? 20-30 години?!? Това е убийство по непредпазливост, а не умишлено. Може да се случи на всеки който шофира.

8

Питащ

преди 6 години

До шматкаПо тази логика значи ли, че ако беше убил 3-***, пак щеше да лежи 2.8 години?

7

Еднозъб ром

преди 6 години

До 2, защо бягането от местопрестъпление не се води утежняващо вината обстоятелство и не се наказва допълнително?Защото всички съдии и прокурори са комунисти! Гарван Гарвано око не вади!

6

Академик

преди 6 години

ако беше ром,то 10 години и всички медии щяха ореват случая.

5

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

4

бай х

преди 6 години

...като му видиш присъдата ти става ясно .. баща му сигурно е важна клечка

3

шматка

преди 6 години

До 2Защото имаме комутация.Лежи се най голямото наказание.Дали са му 2,8г за смърт и 1г за това че е избягал(примерно)Бягството му е бонус.

2

Анонимен

преди 6 години

а защо бягането от местопрестъпление не се води утежняващо вината обстоятелство и не се наказва допълнително?

1

МУНЧО

преди 6 години

ето това е по-лошо от всичко останало докато на убийци на пешеходна пътека зебра опитали се да избягат ида прикрият следите си им дават 2 години затвор няма да се оправим