14

Анонимен

преди 6 години

Според мен децата са най-често жертва на агресия,в домовете за деца и в семействата и навсякъде,следват учителите.При лекарите ситуацията е друга.

13

Анонимен

преди 6 години

Да се сложи на един ред агресията срещу лекарите и учителите, и то от учителски синдикален лидер, е пълно безобразие!

12

Анонимен

преди 6 години

Такева, че има насилие срещу учителите, всекидневно и многостранно, е всеизвестен факт. Въпросът е как синдикатите защитават учителите от посегателствата срещу достойнството им. Как го правите, госпожо, и с какво сте полезни на тези обезверени и смачкани Ваши членове! Защото, ако ги защитите адекватно, ще защитите и обществото, и родителите, с които непочтено заигравате!

11

Анонимен

преди 6 години

Най-големото робство е в най-феминизраните сектори ,.. Феминизацията води към робство на жените ,..Затова работете и учете неща които не са за жени.. Щото покрай жените в тези сектори поробсват и мъжете...

10

Анонимен

преди 6 години

Държавата , бизнеса и евреите-геноцидери много държат жените да работят , само работещия плаща данъци и тегли кредити.. Кредит се отпуска за доход.. По този начин има двойно повече данъкоплатци и кредито-получатели..

9

инж.

преди 6 години

Не приветствам и не оправдавам агресията, но...Учителите и лекарите да попрегледат собствените си редове и да кажат честно не се ли срещат сред тях еднолични търговци, предлагащи за висока цена нискокачествено образование и здравеопазване? Учителите обичат ли децата? Лекарите помнят ли какво е милосърдие?

8

Анонимен

преди 6 години

Насилието идва от работодателите

7

ВРЕМЕТО ДОЙДЕ

преди 6 години

МАЙ ВЕЧЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ВСИЧКО ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ И НА УЛИЦАТА ....А НЕ САМО ДА СЕ МЪЛЧИ И ТЪРПИ.......КОЛКОТО И ДА Е НЕВЕРОЯТНО АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЩАТА ВСИЧКО НА ПРОСТЕСТ И НАРОДА ДА СИ ИСКА СВОЕТО ..... МАЙ НЕ СА ДАЛЕЧЕ ДНИТЕ КОГАТО ЧЕ ЖИВЕЕМ ПО ДОБРЕ......

6

annybody

преди 6 години

1. Абсолютната безнаказаност и делегирани бюджети2. Промяна на образователната системата из основи с акцентуване върху ДИСЦИПЛИНИРАНОСТТАВсички знаят какво трябва да се направи - и никой нищо не прави вече 30 години.

5

Анонимен

преди 6 години

Странно за това ли плъховете вече млатят и полицаите като шкембе у плет оти са феминизирани.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 1Плъшоц-и самозабравили се рецидивисти нямащи респект от закона (който е за смяна) и безпомощната "държава".

3

Не щем конвенциата

преди 6 години

Вероятността от смъртност на работното място е много по - восока при мъжете. Причината ? Най - смъртоносните професии на този свят се заемат от мъже. Кога ще видим статия за това ?

2

Изрут

преди 6 години

Разбира се, там където са много жени на едно място и шефът е жена, насилието и стреса са налице. Още взимайте само жени.

1

Анонимен

преди 6 години

А в 99% от случаите от КОЙ са нападнати???