6

Анонимен

преди 6 години

Дружба м/у Майкъл Обама и едно невръстно дете! Възхитително.Ха сега и една статийка за оплюване на Мелания, та да си дойде всичко на мястото.

5

Анонимен

преди 6 години

Бившата първа дама на САЩ друса някакъв вид гюбек с малко чавенце.Шейк ит офф шейк ит офф..Верно нямаме нищо общо с тия.Мен би ме било срам да покажа такова нещо.Добре и кво ?Тва благородна ли я прави?В Африка по джунглите и саваните жените с препаски и копия правят същото.Някаква еволюция за тия милиони години?

4

наивен

преди 6 години

Аз пък гледах по Нат Гео интересно клипче за горила пред огледало в джунглата. Отначало застина, ококори се изплашено, но после много се хареса и правеше муцки. Не че има някаква връзка с темата, но реших да споделя.

3

Антрополог

преди 6 години

Черните са много древен вид, много са интересни, но просто са друг вид, може би имаме общ прародител, но това е спорен въпрос и доста неясен. В този смисъл не отричам, че са хора, не ме разбирайте погрешно. Просто друг вид. Последните 2 мил. години белият човек се формира като отделен вид и е много далеч еволюционно от тях. Не сме равни, различни сме! Смесването е престъпление спрямо 2 мил. години еволюция!

2

k

преди 6 години

"мечтите на едно 2-годишно дете" !!!???от 5 кладенеца вода ще донесете жалки толерасти само и само да ни набутате гадната си пропаганда какви мечти на 2 години бре !черните не са и никога няма да станат като нас, а ние няма да живеем с животни пражете си пропагандата в гетата - ние ги мразим тези черни маймуни

1

брей

преди 6 години

тез двегодишните колко разбирали от "първи дами", "тоалети" и кралици.