8

Кучкар

преди 6 години

Мен ме охапа осиновено куче на път за супера на сред София. На протеста ми, кучкарката ме прати да си......

7

пирамидифараони

преди 6 години

4 бона бълха ги охапала ...а детето и другите хора кучета и тва е защото същата община не се е погрижила да се справи с тоя проблем 20+години аможе би чака хората само да се справят на по тъмно се пак да не забравяме че в тая държава кучето емигранта затворника и чернилката имат повече права и държавата отделя повече пари за тях отколкото грижа и пари за едно дете ...(беличко имам предвид)

6

Кметя

преди 6 години

Ние ще обжалваме.Окончателна присъда чакайте към 2029г

5

шматка

преди 6 години

До варненецКаменар не е квартал а село бе.Инфото ти за снегорина и то такова измислено.

4

Анонимен

преди 6 години

Какви мерки се очаква да предприемат общините? Те не се интересуват от хората, та ще тръгнат да кастрират кучета, да санкционират стопани, че ги изхвърлят,да викат 4 лапи и да строят приюти. Всичко е мрак.

3

Варненец

преди 6 години

Кучетата са по-важни от хората.Пример: Миналата седмица, след големия снеговалеж, във варненския квартал Каменар, където има приют за бездомни кучета , единственият снегорин, който е изпратен е не да почисти улиците. А да отвори път до кучешкия приют, зер мастиите са по-важни от хората!

2

бай х

преди 6 години

.. защото общината не си върши работата не е общината , работата не си я вършат конкретни служители .. назовете ги и ги изгонете от работа ако сме държава .... ама тъй като не сме , и тия нищо неправещи служители на наши хора и никой не ги закача , и они си дремат от заплата до заплата ..

1

Рашко

преди 6 години

Много ха'ат тия ***. И мен ме уха'а едно преди няколко години. Познавам хора, дето са ги ха'али по няколко пъти. Трябва да се направи нещо!