122

Анонимен

преди 6 години

Засега няма Алтерантива на Борисов. Затова е ТОП. И затова вече 10 години никой не може да го мръдне. Като се появи Алтернатива, Борисов ще си иде. Таяка че СОРИ, и да го плюете, полза нема. Само мобилизирате хората, да не дадат властта на комунисти и фесове.

121

ЧЕПаев

преди 6 години

Брейййй, тоз и от правото разбира, ц ц ц ц. Не го ли тресна тока вече? Не даде ли на късо у оШфорките на Гинка? Той е истински властелин на властта!!! Даже и тока, за него е слаб. Държи фронта, като умрел китка. Като траф на високо напрежение. Комплексна и сложна личност - ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ТОКА, ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, СУДЖУЦИТЕ, МЕРКЕЛ, ЯЗОВИРИ, МАГИСТРАЛИ, ФИЛИИ, МАС, .... предстои да придобие и власт над ВЪЗЕЛИНА ( от зад ).

120

Анонимен

преди 6 години

Борисов , послуша Нинова , спаси кожата , въртипотурко !

119

Анонимен

преди 6 години

Борисов , послушай хората , ОТИВАЙ В НЕБИТИЕТО !!!

118

Анонимен

преди 6 години

Ужас то ученически приятел то едва приказва се надуло *** се смята за такъв по точно не го смятам да поздрави онова гаже де бе за мен първа любов аз не забравям иванчо ти нали зацепи наде бия

117

Анонимен

преди 6 години

Чудя се неска ученическия ми приятел що така се изнесе набързо иначе спира на лаф после загрявам събирач на кредити станал ами бари аз ям доматите с коловете сигорно то се такива са там се чудя кои ги е събрал толкова умници на едно място ама баце да им даде един урок

116

Анонимен

преди 6 години

Не под натиск , а на полица ите даде 100 000 000 лв. под натиск нали е кво в работата им се промени, разкриваемоста я виждаме, актовете и глобите да .

115

Сериозно

преди 6 години

Тоя Суджук от луната ли пада? Къде дрема близо 2 г., като премиер и не знам колко, като гл. секретар, та не инициира законови промени! Проблемът не е от вчера, а от 90-те години! И няма никакво "превишаване" на пределите, когато индивида е в имота ти неканен! Глупостите за поканения на кафе и "убит" не стават и за оперна точка! А хората да учат децата си, че от чужди дървета не се берат череши без покана!

114

Бай....

преди 6 години

ББ пак ли ще измисля колелото.Ами да пита американския посланик как е при тях, нали редовно е при него на инструктаж.Ама чакай те Американците са прости, те не знаят кое е най-доброто за тях, що да зимаме пример от тях, ние сме си най.

113

ТОТО

преди 6 години

До-виж-да-не!Сори, сбогом, дано си щастлив...Да ти викнем Данчо Караджов да ти пее?!

112

АК-47

преди 6 години

Затова сме на едно от последните места в света по свобода на словото, защото триете всичко, което е истина. Да живее Северна Корея на Балканския полуостров...

111

АК-47

преди 6 години

Ама, ако няма натиск, никога няма да се променят закони, касаещи безнаказаността на "готините братя роми". Тази ***., докато не почнат да я стрелят, когато краде, бие и безчинства, няма да миряса.

110

Анонимен

преди 6 години

Тиквуня по добре нищо да не заръчва, даже ако може въобще да не си отваря устата ще бъде най-хубаво, защото от там освен безсмислици друго не излиза. Те белите държави отдавна са го измислили решението.

109

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха!Не под натиск ли?!Само с натиск става!От 27 години насам населението се гърчеше в хватката на все по-ширещата се "битова"(включително и убийства) престъпност,ама на властта не само,че не и пукаше,ами даже поощряваше престъпността,която и вършеше превъзходна работа,да държи в страх стадото,за да може властта на спокойствие да си върши престъпните далавери!Чак сега,когато робът най-после се вдигна,като човек, властта се видя в страх и реши да направи нещо!Но,внимание,може да е мимикрия

108

Анонимен

преди 6 години

Не се прави така, бе момчета.Сиреч, нарочил си някого. Правиш му постановка, уж среща , сиреч , в някой хотел на Златеви. Сиреч, на сигурно място. Пиете по една бира и после, който е с по-слабо сърце умира от естествена смърт. После , защо да убивате хората, които могат, сиреч , да се самоубият. Само не забравяйте предсмъртно писмо да ну искате, че сиреч, работата да е опечена.Е е еех, аджамии, *** сиреч.Бай си Боко питайте за тези работи, той е от стара коза яре, сиреч.

107

Анонимен

преди 6 години

Здрава ръка срещу крадците, освен ако не са от хелекторатъ.

106

Валери

преди 6 години

А до сега какво правихте господа министри?

105

Анонимен

преди 6 години

А ДАНО !!

104

Анонимен

преди 6 години

Обещания с демагогия , слушали сме ги и нищо пак нема да се промени.

103

baiko da se tragne

преди 6 години

mnogo e prav 125 i az bix go napravil16561