202

Анонимен

преди 6 години

Само Волен може да обижда православен патриарх,справка дядо Максим !

201

Анонимен

преди 6 години

Сред дивата пасмина на Винету състояща се от *** и татари, Волен направо изглежда мъдър като Белият Вожд!! Не е за вярване но средата му го прави такъв!!

200

Анонимен

преди 6 години

Винкелът съвсем е изперкал. То бива простащина, но БНТ задмина Джомолунгма.

199

айде,

преди 6 години

разтуряйте коалициата сега! Бялата Златка отбива номера пред Москва!

198

Анонимен

преди 6 години

Може и сащ да се заемат с Кгб-то ти и да стане като с Вагнер. А оня с мустачките 28 000 000 затри ,срещу парад веднъж в годината и сега заплатата там е 3000e.

197

ХАХАА

преди 6 години

ИЗВИНИСЕБЕ!

196

патриот

преди 6 години

Честит празник на Сидеров и компания от руски п

195

Воленчо

преди 6 години

Воленчо трябва да си заслужи рублите ,които е получил,а ако не беше Симеонов,въобще нямаше да е в парламента! Симеонов макар и на моменти ***,е далеч поадекватен и най-важното защитава националните интереси за разлика от Болен,защитаващ основно руските! Време е българина да се осъзнае и не гласува за руски под_логи!

194

МИлиони убити

преди 6 години

Появи се проблем 1912 година Русия тогава трябваше да подкрепи БЪлгария з а освобождаване на Европа от ИСляма..Вместо това стана между съюзническата война и последвалата я Първа и Втора световни.България загуби големи територии населени с българи при войната 1887- 1988 година.Вижте карти на Православна БЪлгария до 1879 година и след това.Окупирана е Нишка област/подарена на Србия.Средна Добруджа подарена на Румъния ,МАкедония, Тракия..

193

до анонимен

преди 6 години

Високопоставените ,политически ,духовни лица,би трябвало да се държат като такива------Високопоставените Дуовни лица не би трябвало да премълчават истината и да толерират лъжата.Духовното лице няма право да прави компромиси с истината!!!!

192

до анонимен

преди 6 години

На българските комунисти от БСП/АБВ,трябва да се отнемат европейските паспорти.---------Ще те разочаровам!!! Български комунисти вече няма!!!!! При това, от доста време, може би от края ва 70-те години на миналия век!!!!Това, което днес наричате БСП се състои от всичко друго, но не и от комунисти!!!!

191

до ононимен

преди 6 години

Русия в момента ни е враг но въпреки това трябва да имамаме малко уважение към нея защото няколко пъти ни е освобождавала--------Любопитно, защо и откога Русия е враг на Бг??????псЕдин въпрос ако може.На колко си години и какво е образованието ти??????

190

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен188 Високопоставените ,политически ,духовни лица,би трябвало да се държат като такива и като са на гости,да имат най-елементарно уважение към домакините,а не да ги мъмрят и зачеркват неруснаците от пантеона ,на загиналите в боевете с османските поробители.

189

Анонимен

преди 6 години

До Гого195 На българските комунисти от БСП/АБВ,трябва да се отнемат европейските паспорти.Червените простаци с охота пътуват по света,харчат пари от европейските фондове и плюят ЕС,като сружата на агресивна Русия.

188

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен193 Колко?Винаги ни е окупирала,ограбвала,избивала интелигенцията ни,унижавала...

187

Гого

преди 6 години

Патриархът ще прости на простаците. Българите няма.Народният съд е неизбежен.

186

Анонимен

преди 6 години

Волен Сидеров е отнесъл толкова много пари от руснаците,че като му свирнат от Москва,ще каже,че руският патриарх е бог,слязъл при хората,за да ги посмъмри?!При първият удобен случай,Сидеров и хората му,които се биха,като хулигани и тормозеха хората,трябва да изхвърчат от парламента.

185

Анонимен

преди 6 години

Русия в момента ни е враг но въпреки това трябва да имамаме малко уважение към нея защото няколко пъти ни е освобождавала

184

Анонимен

преди 6 години

Извинисебе, извинисебе!

183

Ко?...Не!

преди 6 години

Заличеното е бившия президент...