105

Анонимен

преди 6 години

БСП ще протестира до последния зомбиран пенсионер.

104

Зара Зара

преди 6 години

Инициативата бе поведена от лидера на "Възраждане" Костадин Костадин, който искаше да внесе искане за оставка на премиера Бойко Бойко.

103

Тъпи

преди 6 години

Хайде Корнелия да вземе властта като Жан Виденов -пълен провал ,като Орешарски пак пълен провал .Сега Корнелия ако е на власт само пенсионери ли ще останат в БГ ?

102

Тъпи

преди 6 години

Какво общо има политиката с част от частната ЧЕЗ продадена от Бойко преди години. И какво като е малка и неизвестна фирма от село или от град Пазарджик е придобил ЧЕЗ и то законно ,политиката защо се меси в частните сделки и след като са вдигнали толкова шум дали Корнелия,Пеевски,бившите МАФИОТИ вече собственици на големи компани искат да бъдат и собственици на ЧЕЗ ?Аз на нейно място бих отказал всякакво и всички предложение от МАФИОТСКАТА политика .

101

Комунизма е спасение

преди 6 години

народа се осъзна , иска да се върне социализма , съд за антикомунистите и свобода за България

100

България

преди 6 години

стига с тези антикомунисти , искам отново свободна и независима България

99

анонимен

преди 6 години

не е имало никакви сбльсьци 80 годишни срещу полицията я стига с тезимилиционерски номера явна провокация против митинга

98

Хаха

преди 6 години

Бащицатаотново се е притаил дълбоко. Снишил се е и чака да отмине бурята. Винаги,когато в страната става напечено,той бяга в чужбина. Като е толкова съвършен,защо се крие като лалугер. НЕКА ИЗЛЕЗЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. ДА,АМА НЕ СМЕЕ.Страх го е от народната любов.

97

Анонимен

преди 6 години

Кой от баджанаците на президента имате предвид?

96

ДонДон

преди 6 години

До ВъзражданeБлагодаря за съвета и инструкциите къде да прочета за Костадин Костадинов.Официално си оттеглям изказаните от мен почитания за този човек! Евтин ми е.

95

Анонимен

преди 6 години

Какъв комунизъм ви друса, драги ми платени тролчета. Не искаме комунизъм, а справедливост и равенство пред закона, и спазване на Конституцията!Социалната държава е конституционно предписание! Държавата трябва да преразпределя благата, а не ромите според НПК!Не искаме пладнешки грабежи от частните монополи, не искаме почтени данъкоплатци да се превръщат в убийци! Не ни устройва лъжата да е превърната в официална политика! Не съм комунист!

94

Анонимен

преди 6 години

Онея срещу Орешарски бяха умни и красиви, Плевнелиев се гордееше с тях! Тези са грозни и сакати и Радев се срамува от тях! Ония скандираха, а тези крещят!

93

П.Петров

преди 6 години

Интервюто на Томаш Плескач от ЧЕЗ е много интересно.От правителството на Борисов не е излязла една вярна дума по сделката!

92

Реалист

преди 6 години

Грозна картинка.

91

ЛЮБОПИТЕН

преди 6 години

Ако Ковачки,а не Гинка беше взел ЧЕЗ какво щеше да прави Корнелия ?

90

Rosi i astri

преди 6 години

I ko...pak jenskite go otnesoha...:-) ...komunisticheskite deputati aktiori nabili niakolko bg policaiki ot jandarmeriata i bg chetnicheska armia...sled vreme moje daje i da rodiat ot tiah...

89

inatut

преди 6 години

Платени промотери..протестъри.Тука и баджанака на президента се вижда на едно място .. ;)

88

Анонимен

преди 6 години

Щото Тиквата не е за оставка? За галене по кратуната е...

87

Анонимен

преди 6 години

Вече се изтъркаа тази схема за бутане на Борисов. Става частна сделка и изведнъж се появяват много съвестни граждани, който уж са представители на хората. Пълен смях. Колко пъти мислите да минаватее с тоя номер ? То баналноо вече зелени човечетаа.

86

Анонимен

преди 6 години

Футболните агитки колко ли взимат за един протест с блъскане ???