24

Саморазкриването

преди 6 години

Поименно гласувалите против ветото на Президента са тези, които ограбиха, откраднаха, изкуствено фалираха КТБ! Това са ГЕРБ, ДПС и Обединените патриоти.Вече знаем престъпниците.Престъпниците трябва да платят за престъпленията си!

23

Futur

преди 6 години

Дупедатите алчни безсрамни Ще бъдат бутнати и изгонени от България. Който бута и него го бутат зле.

22

решетников

преди 6 години

Смешен ***, само ако наложи вето на половинката може и да мине в парламента.

21

Това президент ли е?

преди 6 години

Руският патриарх му се кара като учител на ученичка, а Радев се свил навел глава с клепнали уши и гледа страхливо надолу... Това президент на България ли е ?

20

Анонимен

преди 6 години

Сидеров, да не получи хабер от тайния ти канал с Кремъл, че ако не накараш Симеонов да се унижи и да се извини публично ще пиете руски чай заедно с него?

19

Анонимен

преди 6 години

къв парламент бе? - сбирщина от алчници, калинки ,мазни сИляндури , нагаждачи и лапачи . как не ги сдруса едно 9 по Рихтер та да станат на пихтия - та да видите Народна любов и веселие !

18

водно колело

преди 6 години

тая банка накрая ще ни излезе 16 милиарда народна пара. богата държава, щедър народ.

17

Анонимен

преди 6 години

С вето не става, защото са диваци, и защото парите от КТБ са у тях.Като с вето не става, ще ги бутнем ние. Днес имаше 1000 души на протеста. Следващият път - повече

16

Анонимен

преди 6 години

Видчхте ли сега КОЙ огаби КТБ?Тоя,който истерично крещи по всичките си медии,че само Цветан Василев е виновен.Накрая да не се окаже,че виновника седи в парламента и пробутва закон за вторично ограбване,а съдружниците му от първичното гласуват подкрепа.Нещата са от ясни по-ясни и 9 е абсолютно прав.

15

от №8 :D

преди 6 години

До болест бспЛъжеш се. Нямам общо с 9, но явно и той забелязва случващото се

14

Се тая

преди 6 години

Другаря президент не разбра ли, че с вето не става :)

13

данъкоплатец

преди 6 години

Ако статията се придържа към действителността, аз подкрепям решението.За мен е очевидно че от КТБ е била пирамида за облагодетелстване на БСП и естествено както всеки престъпник, те се опитват да избегнат правосъдие.Въпроса е какво е участието на президента в цялата тази афера.

12

болест бсп

преди 6 години

Коментар 8 и 9 е на един и същи опасно болен човек. Помогнете му .

11

Анонимен

преди 6 години

Тия в парламента са големи смешковци.И стават все по-жалки в нещастните си опити да блокират президента.Но пред МС стана вече много напечено,ще дойде и техния ред.

10

Анонимен

преди 6 години

Как няма да го бутнат,нали президента им е трън в очите.Всячески се мъчат да го омаскарят и да блокират неговите инициативи,но така още повече вдигат рейтинга му.

9

Анонимен

преди 6 години

Ако сме правова държава законите ще са еднакви за всички граждани и юридически лица, за всички банки. Следващия особен закон за коя банка ще е, я да се наредят на опашката...

8

Цецо

преди 6 години

Интересно защо г-н Радев защитава онези малцина, които успяха да си вземат паричките, използвайки определени финансови инструменти, а не защитава мнозинството, които още пият студена водица...?!?

7

Анонимен

преди 6 години

видя се тройната коалиция - ГЕРБ и ДСП и ОП!!! крадат ни яко, хора! ограбиха държавата! ОСТАВКА! МАФИЯ!

6

Анонимен

преди 6 години

Ето я тройната коалицияГЕРБ + ДПС + ОП

5

До 1

преди 6 години

Ние нямаме парламент,нямаме и правителство.Имаме единствено президент с най-висок рейтинг-65%,но една птичка пролет не прави.