13

Анонимен

преди 6 години

Тюх таман щяха да направят пътя Момчилград Крумовград че си изпочупихме костите.

12

Българин

преди 6 години

До 24, Ахмед Доган застана против неосманизма и с поведението си се доказа за разлика от необразованата тълпа продала се за парче суджук!

11

Анонимен

преди 6 години

"Толерантната" Европа ни дискриминира.Големите смучат малките,това е положението,робовладелско.Ако беше на принципа на солидарността и равенството и не беше унишожена икономиката и научните кадри в източна и централна Европа,сега ЦЯЛА Европа щеше да е по-силна от Китай икономически.Отделно санкциите,де факто удрят по Европа,а не по Русия.Докато Европа няма пълна самостоятелност и собствена армия и служби,независима от НИКОЙ друг,няма да просперира.

10

Petro Canada

преди 6 години

Това е официално началото на края на ЕС. До това доведе слугинажа пред САЩ

9

Анонимен

преди 6 години

Разпад за ЕС!

8

Ром Бакарди

преди 6 години

Какви скорости ,въпрос на време е разпадането на ЕС .Британия напуска ,а това ще коства в към 70-100 милиарда за 5 години ,Гърция издиша,Кипър също ,а Италия,Испания и Франция с техните проблеми -дълговете надхвърлят с 200-300 % БВП -та им .... . ЕС се държеше на Меркел и САЩ ,Британия и донякъде Франция. бРИТАНИЯ НАПУСКА,САЩ започва война(иконом)с ЕС ,ЕС губи от санкциите с Русия,Меркел позагуби харизма си и желанието си за ЕС ,ОСТАВА Макрон с неговият шовинситически план за ГОСПОДСТВО в ЕС.

7

Анонимен

преди 6 години

Не знам за скорости, но за двоен аршин се вижда за едни може (северен поток и субсидии за фермерите) , за други я.дец така, че ми е все едно за европата. Ние с тях и без тях, а най-вече благодарение на тях и нашите послушковци сме за никъде.

6

Анонимен

преди 6 години

Нео-колонизъм. "Вие паравете каквото ви казваме, но не си правете илюзии че някой ден ще живеете като балите хора."Такова лицемерие дори от комунистите не е имало.

5

Циник

преди 6 години

Мурксулската фюрерка и лакеите и в Брюксел.трескаво работят да превърнат населението на Европа в opки!Милиони генобогатители се внасят от Азия и Африка - за постигането на заветната цел!Хайл Мурксул!Да горите в ада дано!

4

Анонимен

преди 6 години

Ако ЕС е като Титаник то ние ще сме последна трета класа(скорост).

3

ПолуЛалугер-Хонолулу

преди 6 години

Европа на няколко скорости - ПОТАПЯНЕ !

2

фалит

преди 6 години

Ние сме задната предавка. Ако излезем от ЕС БГ ще се разпадне за един ден, ако останем в ЕС ще се мъчим най-много 5 години.

1

Анонимен

преди 6 години

Най-добре ЕС на 27 скорости.