439

Анонимен

преди 6 години

Аз също съм разочарован от един християнски водач принизил се до политик. А може ли да обясни как с една 115000 армия разкъсана на 3 отряда Русия е победила Османската Империя. Без ничия помощ без Опълчението обърнало войната на Шипка и без политическа подкрепа на Великите сили

438

алилуя

преди 6 години

този поп-ченге от кгб трябва на всеки Българин да целува ръката защото ние им дадохме религията ако не бяхме ние сега щеше да е безработен или само ченге

437

Анонимен

преди 6 години

Тук има такива наивници които принезяват Сърбия до нашта родна простотия и продажност!! Сърбите са източноправославни славяни които боготворят Русия както и руснаците признават единствено Сърбия за мъжкарска държава непреклонна пред джиндърската пасмина!!!

436

Анонимен

преди 6 години

Паднахме на най долно ниво щом имаме такива " първенци" с кръчмарско поведение и възможности!! Под ниво апахи и *** пили огнена вода!!

435

Срам и Позор

преди 6 години

"Не народ, а ***" е казал поетът ! Този неблагодарен народ не заслужава никаква свобода, щеше да живее сега като КЮРДИТЕ в Турция, ако не бяха Руснаците да го освободят през 1878.

434

Стар набор

преди 6 години

Срамувам се за този неблагодарен, арогантен, надменен, мислещ се за напредначив и супер интелегентен български народ - а в същото време никой не го зачита и уважава - както от Брюксел до САЩ така и от Москва до Анкара. Колкото по-беден и необразован става един народ, токова по-лесно се манипулира от измислени "професори" и политици, които по нищо не отстъпват на македонските си колеги, издигащи нацията като център на Вселената, пренебрегвайки факта, че никой по света не ги взема на сериозно.

433

Анонимен

преди 6 години

Радев трябваше да изгони тоя самозабравила се пизда Гундяев/КирилДобре, че Валери Симеонов запозна българите със същността на кгб-еца.

432

Анонимен

преди 6 години

Къде э промишленост в България? Всичко сте просрали за 25 години. Повече помощ за вие няма да има.

431

Кротко

преди 6 години

Напомнят че Москва е загубила огромни територии без бой след 1989 година.Милиони важни войни са погинали за да пазят Европа и света от древни зли сили..Нагли предатели и наркомани от МОсква ги подариха на опасни престъпници и диверсанти..Кирил патриарх Все руски да вземе мерки срещу предатели на власт..Оказа се че за наглото нападение над Афганистан седят западни диверсионни служби платили на чужди шпиони известни на власта в Москва денги .Кротко.

430

Слава

преди 6 години

Ролята на Черковно славянския език и руския литературен е да слави несъзнателно божията правда..Повдига биосферната охрана и се справя с много тежки нерешими проблеми..Затова по времето на ЦАр Симеон Първи е създадена Велико БЪлгарската патриаршия..Споменаването на Полша,Финладния,Лита <Латвия <естония <Украйна е чест за Срещата това са Важни Православни територии ..ЗАтова се ползва Кирилицата ..

429

Слава

преди 6 години

От горе подават БРАВО НА ПАТРИАРСИТЕ..СПОСИБО..Почели са смърта на много важни герои погинали за свободата на Балканите

428

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно дали гърците и сърбите са благодарни повече на руснаците,че са ги освободили от нас.....

427

Анонимен

преди 6 години

И този е президент на България?

426

Анонимен

преди 6 години

Не наричайте това ***, президент. Той е само един руски лакей.

425

Боби

преди 6 години

До ССКолега излагаш сеКГБ от 25 години няма. 1991 като се разпадна Съюза и се нарекоха НЕЗАВИСИМИ страни първото нещо което всички направиха беше да разформируват КГБ и другите такиваРФ го разформирува защото не знаеше "звездите" на шпионажа прибрани/вербувани от целия СССР на кой са лоялниОстаналите страни направиха същото за да няма лоялни служби на КремълТака че спрете с тая мантра - Агент на КГБ

424

СС

преди 6 години

Поп-***, агент на КГБ...какво повече да кажеш за него?!

423

име

преди 6 години

До до 475В Сърбия са силно за сръбско-руски блок. След като САЩ ги бомбардираха.

422

Анонимен

преди 6 години

Резидента показа на всички какво е Президент и Генерал без ДОСТОЙНСТВО !!!Срам.

421

Слуга

преди 6 години

Радев,руския слуга напълно унижи президентската институция,недостойно поведение на български президент и генерал. Трябваше просто да обясни на агента Кирил,че има значителни празноти по история,че Русия е донесла повече вреди,отколкото ползи за България!

420

Анонимен

преди 6 години

Президента ни загуби всякакво достойнство като се умилкваше и подмазваше на тоя руски поп милиционер. И накрая като капак на всичко попа го нахока като ученик закъснял за час. Президента ни загуби всякакво самоуважение. Голям срам. А и сега мълчи , страх го е.