49

Rucifer

преди 5 години

Номер първи е казал всичко. Останалото са глупости и бла бла.

48

хм

преди 5 години

В квартала идвали наркомани-българи постоянно!?!?!?И за какво идват? Защото в махалата продават наркотици! Иначе защо му е на наркоман да ходи там?

47

лл

преди 6 години

Тез помощи с които се храните и после плодите от такива като доктора под формата на данъци са взети.

46

Анонимен

преди 6 години

Искали те! Крадеца вика дръжте крадеца! Искали ...

45

Анонимен

преди 6 години

В Столипиново да почнат да искат да работят, да не искат помощи, защото НЕ ИСКАМ ДА ИМ ГИ ДАВАМ и да поискат крадците им да идат на трудова бригада, докато си изработят парите за изплащане на золумите.И престъпленията им да се натрупват, а не само да се зачита най-голямата!И да не се смята за престъпление кражба под една минимална работна заплата, защото те крадат много пъти по толкова, а пенсиите масово са под една МРЗ!И т.н. Толкова ли са ни прости политиците или просто си пазят електората?

44

Анонимен

преди 6 години

А останалите квартали искаме - ГДБоб и Данс да влязат в Маалата и всеки , който неможе да докаже доход да отиде 25 години в кафеза и къщата да бъде съборена ! Ако ще се играе на заплахи да играем до край.

43

панджаб

преди 6 години

Самата лъжа е че сте български граждани и имате паспорт иначе сте от индия пакистан синга най долната каста ИЗГОНЕНА и след това разпространила се през вековете ...

42

т 72

преди 6 години

а ако държавата влезе в столипиново какво ли ще открие незаконно а ? а че е най големото гето на балканите обитавано от 50 хил човекоподибни с най голямата престъпност и най големото депо за хероин ? явно това е в живота крадеца виак дръжте крадеца ...

41

т 55

преди 6 години

начи за българите закони има ам за тъмните сили нема щот те си знаят правата, а задълженията не как стаа таа работа ?

40

Анонимен

преди 6 години

"Столипиново" все едно е институция, че изискват.

39

Ха-ха

преди 6 години

"Той даде пример как в пловдивския квартал(Столипиново) постоянно идват наркомани-българи и постави риторичния въпрос:"Какво ще стане ако започнем да убиваме всеки от тях?"Голям смях-кой дилър ще вземе да убива клиентите си,ха-ха!Тия съвсем изнагляха.Кой нормален човек ще стъпи в Столипиново?????

38

Анонимен

преди 6 години

А къде е тук прокуратурата ? Те сами си казват че крадат , бият и продават и купуват наркотици .От къде са им доходите като не работят ? Само на помощи и детски ли чакат да живеят ? Работното време на плъха и жена му в малките часове на нощта започва , но не в контейнерите , а в къщите и гаражите на хората докато спят . Сега за съучастничество в кражба и женския плъх в ареста и да не излиза . От къде този кураж да са толкова нагли и да имат претенции ?

37

Мда

преди 6 години

Хора,за които понятията закон,морал,ред,правила и прочее са силно имагинерни,претендират за правосъдие!Впечатляващо!Ама що да не го правят,след като вече 30 години за тях съществуват само правата,но не и задълженията????

36

wer

преди 6 години

На този доктор прякора му е "Гамена", но по му подхожда "Психопата"

35

Анонимен

преди 6 години

С роми няма оправия.

34

баба от северозапада

преди 6 години

д о 38 научи се да пишеш грамотно и тогава коментирай да е жив и здрав доктора дано се намерят още мъже като доктора

33

рускиня до 19

преди 6 години

Смея да те уверя ,че плащам даксимален размер данъци, плащам здравни осигуровки, законопослешна съм, никога не съм използвала социалната система, работя без прекъсване вече 20 годиниСега твоя ред - да видим ти какво допринесъл за тази държава?

32

Аз

преди 6 години

До Факт! Ало, първо се научи да пишеш - после ръси акъл ! Плъха не е застрелян по расистки подбуди, а като нагъл крадец !

31

Анонимен

преди 6 години

Наказание за всеки защитаващ среднощен крадец, като съучастник.

30

Аз

преди 6 години

...А да искат огнехвъргачки в Столипиново ???? И после булдозери...