57

nokoj

преди 6 години

До И.Б.ей от такива коментари които предствят раждането като професия ми се драйфа

56

Американ

преди 6 години

Не се казва нищо за естеството на работата, а иначе няма как в "женските" професии да се изкарват пари като в "мъжките". Иначе при еднаква професия заплатите са изравнени.

55

Анонимен

преди 6 години

Във филмите за възрастни жените взимат много повече от мъжете!

54

Анонимен

преди 6 години

В $ЕX индустрията жените взимат много повече от мъжете!

53

Анонимен

преди 6 години

По време на война, драги мили дами, кой приоритетно отива да мре? Вярно, скоро пуцане не е имало, но май се задава. Не мислите ли, че който е потенциален курбан за да може вие да живеете, не заслужава поне нещо мъъъъничко отгоре? А и както колегите отдолу изясниха, не е изобщо толкова сигурно, че малкото отгоре в действителност го има.

52

Анонимен

преди 6 години

Сигурно затова всяко работно място в Бълагрия тип "бяла якичка" е заето от жена и във всеки град като излезеш на улицата щъкат разни кухи *** с джипове БМВ-та, Аудита и Тойоти...

51

Хайхард Райндрих

преди 6 години

Забележете залпа от опити да се прокара "джeндърската" идеология в България... Обещавам ви, че Истанбулската конвенция няма да е последната атака върху ценностите на народа ни. Все пак е недопустимо в ЕС да има хора с нормална психика. Прекалено неконтролируеми са.

50

Анонимен

преди 6 години

Много жени са любовници на шефове. Издигат се бързо в кариерата, вдигат им заплатата(те вдигат други работи), черпят ги, канят ги на пратита, ядат и пият без пари, купуват им подаръци, глезят ги с какво ли не, въртят няколко мъже на пръста си и всичките им угаждат и накрая се оказва, че лисицата била по-зле от вълка.Прочетете приказката Болен здрав носи и ще ви стане ясно за заплатите!

49

Мъж

преди 6 години

еми нормално да е така, знаете ли колко са скъпи *** ... ако не взимам повече от къде пари ?

48

Дедо ви Шишарко

преди 6 години

Някакси не съм чул обаче да се оплакват жените, че не са еднакво представени и заети в миньорската промишленост, в строителството, при товаро-разтоварните дейности.

47

Анонимен

преди 6 години

бре че висока е станала, като се има в предвид че работят на половината .... даже и толкова им е много

46

dдфсф

преди 6 години

До Анонимен 50Да не би да имаш предвид Катя Роуз - свекУрвата на мис Български Нос 2017.

45

Анонимен

преди 6 години

Като добавим и че над 70 % взимат по-малко от средната заплата, колко взимат жените? Но има и опасни жени, изтреляли се в кариерата и със сигурност са с по-високи заплати от доста от мъжете. Причината не е знания, опит и капацитет. Причините са ясни. И такива, като заобясняват за труда, борбата....много са ми жалки. Една такава с богат мъж, собствен бизнес иначе, знае английски научен от занаята и сега топ бизнес дама.

44

Пипето

преди 6 години

Щото ако сме на Тиатаник или в горяща къща или изобщо некъф ужас некъв ад каот има... сте с предимство :) ся разбрахте ли защо... тогава мнго бързо ставате мили дами с предимство...

43

Анонимен

преди 6 години

Мъжете може да взимат повече, но изхарчват 80% от това което вземат за жената и децата, а жената си харчи само за себе си. Така че за него остават 20%, за нея 160%. Освен това жената може във всеки един момент да се разведе и да вземе близо 90% от всичко което притежава мъжът. Колко повече искат тези жени не ми е ясно, пръстен, сватба, кола, апартамент и всичкото трябва да и се осигури преди да е навършила 30, щото после става епидемия от аутисти на социал, но жените до последно отлагат.

42

Анонимен

преди 6 години

Вчера гледай предизборна Среща на Путин със студенти инженери.. В Русия има повече жени инженери - средата е неконкурентна , ниски заплати.. В Германия има конкуренция и в университетите и заплатите високи и жените губят битката.. Завършил съм немска гимназия - две бабитки едната отиде информатика ТУМюнхен , Другата медицина в Кьолн и двете не завършиха.. Жените биват слагани много бързо на мястото в една конкуртентна среда.

41

Анонимен

преди 6 години

мъжете имат 6 пъти повече сива мозъчна материя, жените имат 10 пъти повече бяла материя, отговаряща за връзките между сивата материя, резултата е съвсем друг, повече връзки, но много по-слаба производителност. съвсем други професии, търсене предлагане и т.н.

40

Mihales

преди 6 години

Няма подобно нещо. Госин жОрналист, мога да ви дам доста фирми, в които мъжете взимат МНОГО по-ниски заплати. Да не говорим, че в тях е и по-трудно за мъжете да се изкачват по стълбичката. Знаем, че търсите провокация с цел малко известност, но някои опити са просто жалки.

39

И.Б.

преди 6 години

Заплатата трябва да се изчислява на базата на положения труд. Това е задача на 21. век. Разликата в заплащането е стар данък от миналото, защото са считали жената за по-слаба и по-недостойна от мъжа заради месечното й кървене и заради най-престижната професия - приемане на зачатие, раждане и отглеждане на деца. Това е свята професи я, която не се е заплащала досега. Това не е повод да се говори срещу мъжете, а опит да се внесе разбиране по въпроса.

38

Анонимен

преди 6 години

Дори в Германия дето е най-голямата джендария - жените знаят , че не стават за инженери , информатика , та дори лекари - скъпо платените неща хиргуята и други е само за мъже..