13

ХА ХА ХА !

преди 6 години

Ако двете Кореи се обединят, САЩ сигурно ще си наложи санкция сам на себе си!

12

Познато

преди 6 години

Янките защо се излагат?За всички е видимо че няма нужда от никакъв измислен повод за налагане на санкции...Те санкциите за краварите са като поздрв и символ на внимание!

11

Анонимен

преди 6 години

Братът на Ким Чен Ун направо го е заклал този газ. Не му е дал шанс в живота. Унищожил го е. Размазал го е категорично. Терминирал е газа така, както му се е полагало.

10

неграмотници

преди 6 години

Продължавате ли да триете неудобни коментари, разобличаващи отчайващата ви неграмотност, вместо да си поправите грешката и да се извините? Имате грешка в заглавието. В заглавието още!

9

Анонимен

преди 6 години

Евала на товариш Путин, заработи си още санкции за Русия и още една доживотна присъда в Хага с високо патриотичната си акция в Солсбъри UK от преди 3 дни.

8

pipo

преди 6 години

Когато не станало на територията на САЩ, те какъв го играят. Началник на планетата? Съдия на планетата? На целия свят им писна от тях и всичко което вършат! Затова 2/3 от планетата ги мрази и това ще продължи с усилени темпове.

7

Grammar nazi

преди 6 години

От заглавието излиза, че братът по някакъв неясен начин е убил газа. Но не е лесно да си наясно с материала по български език за втори клас, признавам... Не може да се очакват такива неща от журналистите във водещ новинарски сайт в крайна сметка.

6

ss

преди 6 години

на тия някой вярвали ли им още?

5

Анонимен

преди 6 години

Само където съвсем сервилно са забравели да споменът че преди да бъде отровен се е срещал с едни високо поставени "чичковци" от Ленгли.

4

Боби

преди 6 години

Статията е написана ТЕНДЕНЦИОЗНО1. VX газовете са УЛТИМАТИВНОТО ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ - без мирис, водоразтворим2. Две три капки може да убие всичко дишащо в един среден апартаментОт казаното по-горе излиза че са го отровили - ОПРЕДЕЛЕНО но със сигурност не са ползвали VX газове.

3

Анонимен

преди 6 години

Санкции срещу КНДР добре, ама кога ще има санкции срещу ядрения терорист Русия убил няколко британски граждани от руски произход на британска територия? Кой търпи в къщи му да внасят ядрени материали и да убиват гражданите му?

2

Въпрос

преди 6 години

А кой им даде невропаралитичния газ на двете жени? В кухнята ли го произведоха? Много прилича на "химическото оръжие за масово поражение" открито в Ирак.

1

Анонимен

преди 6 години

Колко удобно и трябваше цЕла година за да го установят ясно е, че се вади следващата "причина" за налагане на санкции и то точно след като двете половинки се разбраха за преговори.