38

AfD

преди 6 години

Факт е, че във Виена 10.000 деца са записани в мюсюлмански детски градини. След победата на националистите в Италия, Меркел и Юнкер още не са реагирали. Меркел и Макрон ще бъдат все повече изолирани. Режимът на Меркел разреши влизането на роднините на мигрантите от 1.август т.г. Очаква се засилване на влиянието на единствената патриотична партия в Германия - АФД. Нищо чудно съвсем скоро кабинетът Меркел 4.0 да изпадне в криза.

37

Анонимен

преди 6 години

Ще построим отново Берлинската стена със Запада, само че този път ще я охраняваме да не влизат имигранти. Източна Европа трябва да се отдели и загради. Да въведе визи за запада.

36

Анонимен

преди 6 години

Мигранти, внос на работници - всичко е позволено на работонаемателите. И за нас готвят същото.

35

Анонимен

преди 6 години

Унгария и Австрия трябва да се обединят и да направят Австро-Унгария.

34

тъпири

преди 6 години

тъпири

33

варненец

преди 6 години

Австрия скоро ще бъде халифат . Отидете на мексико плац и квартала зад него , само *** и бурки , отидете и на гарата в Кьолн , където съм се оглеждал и пазил както и в Ямайка не съм ,даже и в Монтиго бей , честит ти халифат стара Европо !

32

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 42Ех да имахме проблемите на Мюнхен.

31

Анонимен

преди 6 години

Орбан понеже не може да направи нищо добро за Унгария се е хванал за мигрантите щото е най-лесно.

30

Богомил

преди 6 години

До БУДИСТНеграмотнико, ариите са траките на Дионис, тракийски цар, който при похода си на изток завладява и северна Индия и занася там нашата цивилизация. Има много доказателства за това. Всъщност Александър Велики повтаря неговия поход 1200години по-късно. А защо старобългарският календар е по-стар от китайския? А защо единия от епитетите на Дионис е Бромий? А защо ариите са с тракийски колесници? А защо се срещат там тракийски имена?

29

СС

преди 6 години

Прав е Лазар!

28

Богомил

преди 6 години

До БУДИСТМегбоссом а бюдюш анядот. Неграмотнико хуните са част от нашите предци. Родът Дуло е от хуните, от царските скити, които са северно-тракийски племена. Славяни просто няма, а има народи говорещи сходни езици и наречени славяни . Руснаците не са славяни, защото днешният им език е възникнал на основата на българския преди 200г. Преди те не са разбирали този език, те са предимно угрофински, всякаквисеверни племена и 20% монголци. При българите няма монголски гени..

27

Анонимен

преди 6 години

До БУДИСТМонголите започват да мигрират и се разпростират в 13 век.Хуните са тръгнали векове по-рано,дори хилядолетие преди да се появят монголите.Тръгнали са от изток към централна Европа и са се разпростряли почти в цяла Европа и нямат нищо общо с монголитеУнгарците са угро-фински племена произхождащи от север и Скития,от източна Европа.Славяните също са стари европейци от централна и източна Европа.Населението на Европа е 90% от източна ЕвропаЯвно ти си мучащия,не си прочел нищо по история

26

до Будист

преди 6 години

България ли имаш предвид?

25

БХК да сезира..

преди 6 години

оф вярно, че Орбан за разлика от някои тикви орита соростутките вън от Унгария! Вече гледам жилище в единствената бяла страна в Европа! Да живее Орбан, да живее Унгария!! Да живей бялата цивилизация!!!

24

Анонимен

преди 6 години

даживее САЩ и Европа! Долу белите, християните трябва да бадат избити

23

До ЕвроГЕЙ-

преди 6 години

атлантик-а(19).*** си зобай лекарствата!!! Между другото, я ми каж умнико - В РИАД, ЩЕ ЛИ ПОСТРОЯТ ХРИСТИЯНСКИ ХРАМ??? Когато го построят - ела ми се обади!!! Може да намеря пари и да го посетя!!!

22

барселона

преди 6 години

Живея в Барселона и тук е пълно с маймуни от всякакъв вид и религия.Центъра са го превзели пакистанците и бангладежците.Ама испанците са си виновни оставят ги да си правят каквото искат милите бежанци нищо че война в техните държави не е имало от 50 години.

21

Анонимен

преди 6 години

До евроатлантикаМомче, ти скоро бил ли си на лекар? Съветвам те, побързай!

20

Анонимен

преди 6 години

Преди години поляците спасиха Европа от ислямско превземане, като спряха османските войски при Виена. Сега е ред на унгарците да спасят каквото е останало от Европа.

19

Анонимен

преди 6 години

"България е в много по-неизгодна позиция, но се справя!"С какво точно се справя? България загива, но не от външни мигранти а от собсвените ни плъхове, които си отглеждаме от столетия.