16

Kon Mai Kin

преди 6 години

абе няма такива работи. Истината е, че тук във Франция в момента е рай за лесбо джендъра. И никога няма да им стигнат правата и протекциите

15

Ха - я маха

преди 6 години

Ако видите красива жена и панталонния Ви будилник отиде на 12 - глоба 100 евро!

14

Щерю

преди 6 години

Сега мъжкарите ще се и чуват...

13

Отидоха 90 евро

преди 6 години

- Ей, маце, фиууууу-фют!

12

Анонимен

преди 6 години

По принцип ако не подсвиркват по някоя жена, значи тя не става, което си е дискриминация по хубост. Затова забраняват, защото не се подсвирква след всички жени.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9"с подсвиркване и подвикване след непознати момичета по улиците няма да стане"...да бе , ти ще кажеш че не става :)))

10

Анонимен

преди 6 години

До 4Хахах ок :) понеже в балканската ни *** свиркането с клаксуна от 20 годишното БМВенце е класика.

9

Анонимен

преди 6 години

До BBИзвинявай ама като съм тръгнала за работа, не държа никой да ме "сваля" в метрото. Като не знаеш как да си намериш приятелка, проблемът си е твой. Бонус, с подсвиркване и подвикване след непознати момичета по улиците няма да стане.

8

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е социален- просвета, образование и работа се изисква в техните "ромски"- арабски гета където перспективата на младите е да са дилъри или ниско платени до степен да нямат мотивация да се интегрират в обществото и да се конфронтират като се определят за "мюсюлмани" сякаш това е някаква националност. Това си е новата "класова борба" на цветнокожите както те си я представят и на тяхното си културно ниво.

7

Анонимен

преди 6 години

И ест. ще глобяват само бели мъже. Много женска стана тая Европа, което е сигурен белег, че всичко вървим към тотален срив. Щом се стигне до това жена да поеме командването, значи нещата вече са отишли "у ряката" и всичко е въпрос на време. А не, че самите жени са некадърни лидери.

6

БГ

преди 6 години

ДО 7 ..Прав си ,така е.Но тука говорим заАфриканска Джамахирия Франция.В тази джамахирия бели хора няма от 72 год., отиди в столицата на Африканска Джамахирия Франция град Париж и брой на пръстите си на лявата ръка колко бели ще видиш , спокойно 5 пръста ще ти стигнат за бройката ,та даже ще останат.И СТОЙ САМО В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА , НЕ ХОДИ В ПРЕДГРАДИЯТА..Абсолютно същото се отнася и заСаудитска Германия.

5

Анонимен

преди 6 години

И задължително всички мъже да носят тъмни очила (като на маска за заваряване).

4

Анонимен

преди 6 години

Интересно. По принцип подсвиркванията, махането с ръце и груповото лаене не са характерни черти за мъже на повечето европейски народи.

3

аз

преди 6 години

не знаех че 90 от французойките стават за подсвирквания? много се надцениха нещо, сещам се защо е така! защото новите им африкански съграждани не подбират майка слоница ли е или хубавица от ница! това закона ще го отчете ли? *** нещастни

2

Анонимен

преди 6 години

Скорошни посетители на Париж говорят за остра липса на французи в него.От пустинни хоминиди какво очаквате?

1

BB

преди 6 години

НЕНОРМАЛНИЦИ САМО ПО П-СИ ЛИ МОЖЕ МЪЖЕТЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАТ СИГУРНО ЖЕНИТЕ ДА ГИ СВАЛЯТ А МОЖЕ БИ ТАМ МЪЖЕ НЯМА