45

Анонимен

преди 6 години

как да има аец, като от фотоволтаици 23 мегавата се купува половин България. Отивам да си купа един фотоволтаик.

44

:-“

преди 6 години

ГЕРБЕРСКИЯ БИЗНЕС - това е лицето, а къде ли е *** на бизнеса,

43

Чешки говеда!

преди 6 години

Мръсницитее чехи си отмъщават за изгубените милиони след протестите през зимата на 2014-2015 г. Тоя *** Бабиш (шефа на ЧЕЗ) съди България за "пропуснати" ползи в милиони евро!

42

Дорис

преди 6 години

До АнонименИзвинете, написала съм ясно - ДА ОСМИСЛИ! не просто да чете и да запомни. И вие, и аз имаме право на мнение, на мен лично тази жена ми стои несериозно и зад нея със сигурност има друг купувач. А това, че има само 10-и клас образование, никак, ама никак не е добре, просто не е добър атестат за България.

41

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно това което пишат в Афера,с тази сделка италианската мафия ще стъпи в България и край.Б. и Ц. какво павите,бе?Алооооо!Ума ли ви е изпила чавка?Италианците се бориха 15 години и измряха много жертви за да се спаси народа,а вие?

40

Анонимен

преди 6 години

Тези наглеят.Да се развали сделката,има законови основания за това и може да се развали и обяви за нищожна,така ще е най-добре.Пъ те няка си съдят,много важно!

39

Анонимен

преди 6 години

До дорисТова, че чете не е проблем и не зная защо изобщо се обсъжда. Не е длъжна да го научи наизуст. Това е остатък от едни комунистически методи в образователната система, заради които учителите караха учениците да наизустяват учебния материал и да го рецитират наизуст. Хората са казали- Глупавият си мисли, че помни. Умният си записва.За манталитета на Гинка съм съгласна- еснаф, с всички присъщи признаци. Този манталитет е присъщ за всички бизнесмени в Бг.

38

дорис

преди 6 години

Да видим кой ни представлява - жена на 43 години, но само със завършен десети клас, това с ошфорките стана банално, но и то, отчайваща неграмотност, нагла - не че и тя, и ние нямаме право да критикуваме политиците, ИМАМЕ. Но тя ЧЕТЕ /че не може да го осмисли и запомни/ реч, и без да й трепне окото скочи на К Нинова, говоря тук за селското самочувствие, а не дали е права или не. Изсечени дъбови гори и на тяхно място - фотоволтаици. Розови телефони. И тя представлява народа?!? Едва ли.

37

гражданин

преди 6 години

Кой я упълномощи да говори от името на България?Анулиране на сделката ошфорна

36

Анонимен

преди 6 години

Шокиращото е че на Ким Чен Ун му дойде акъла в главата а нас не !

35

пътеката

преди 6 години

Госпожо, напуснете политиката! Обиждате с присъствието си дори това Народно събрание. Родените в Северозападна България, освен неуспешни Септемврийски въстания, друго не могат да направят.

34

бългериа фърст

преди 6 години

"Инерком" и ЧЕЗ обсъдили участието на България в сделката. България се представлява от Гинка от Пазарджик, лична пратеничка на пожарникаря.

33

d

преди 6 години

Държавата не трябва да плаща и един лев.Това е поредния номер на !@$@! Вече всичко знаем какво каза преди време: "Ако не управлявам ще съсипа държавата".Настана "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО". В момента трябва да бъдем много умни и не трябва да даваме пари.Оставете го сам да се оправя. Това "тока" не е като "***" и "магистралите".

32

Анонимен

преди 6 години

Да не мислите, че министрите работят само за скромни заплати? Всеки гласи обръч от фирми за цоцане. Не само в енергетиката, но и финмин, например, със замяна на касовите апарати и още..., ако поразровим.

31

Анонимен

преди 6 години

Кого будалкаш, Бойко. Чехите са те разбрали, че искаш да прилапаш ЧЕЗ с мюрето Гинка и като се видя в небрано лозе - хайде държавата да се намеси. Късно е, Бойко. Сега ще изядеш боя, ще оближеш солта и накрая ще платиш. Чехите те "пре...ха". Те няма да се откажат от парите. Най-много да вземат още неустойки.

30

Винету

преди 6 години

Няма смисъл да се четат по-голямата част от коментарите - те са едни и същи още преди да излезе статията :).

29

Анонимен

преди 6 години

От казаното и както се знае от публикуваното до сега при нареченото раздържавяване през 90-те год. поради смяна на политическото управление на държавата,която е функция на обществото в България,коет е основополагащо/държавата производно на обществото/се разпределя и вида на собственост-държавна,обществена и др,не че преди не е имало таквоз,но било зависимост на еднопартийно управление,тогаз са били и разделени и дяловете собствености в изграден сектор Енергетика-системи управление,ЕРП-обществени

28

Анонимен

преди 6 години

Изпробвана схема:Дават ви зрелища и вие се хващате на въдицата.Гинка ви била проблема.Само офшорки стил ЮЛЕН на вас.Гинка поне излезе с лице пред България и каза, че е собственика.Никакви офшорки и дрНо, кой да мисли и слуша??!!Искате някой разпънат на кръст.

27

Анонимен

преди 6 години

Щом Гинка ти харесва, явно си много зле...

26

Анонимен

преди 6 години

Симпатяга е Гинка.