11

ПолуЛалугер-Хонолулу

преди 6 години

Каквото повикало-такова отговорило !

10

Анонимен

преди 6 години

то е достатъчно Италия и да излезе от ЕС и да гледаме какъв цирк ще е

9

Рашо

преди 6 години

ИМА ЕМИГРАНТИ - ИМА ПРОБЛЕМ.НЯМА ЕМИГРАНТИ- НЯМА ПРОБЛЕМ.Докато не си го набият това в главите европейските лидери, няма да се оправят. Не можеш да режеш пенсийте в Италия за да издържаш някакви африкански навлеци само защото Меркел е казала.

8

Анонимен

преди 6 години

Италия не е Германия за щастие!Тя е люлка на цивилизацията , а не страна на наследниците на примитивни варвари на които мисленето не им е сила ,но си умират да се налагат точно силово.Историята е показателна и някои от по-умните нации започват да стоплят ,че Европа е на прага на самоунищожение. Тъпотата съчетана с дисциплина обаче не е за пренебрегване!

7

Анонимен

преди 6 години

Като се вика, сега в другите страни, скоро и у нас!

6

българина

преди 6 години

в коя книга пише че популизма е лошо нещо??? в коя директива, закон, местен национален, божиии или марсиански? значение има само какво искат хората, те са държавата, държавите се състоят от хора, управляващите се съобразяват с мнозинството ако не, се търсят други управляващи, просто е и е така от канско време, ако вожда не слуша много, се сменя вожда по един или друг начин, това във Винету не го ли пише?

5

Анонимен

преди 6 години

Гледах го по слугинската ви телевизия коментара имаше друго звучене единствено вярно сте написали, че се задава ураган то тоя ураган ще измете и такива като вас.

4

ГУЙ В ХЪЗА НА ЕС

преди 6 години

Като не им отърва на либерастите, обявяват всички за популисти.

3

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера защо партиите които се вслушват в това което искат хората които плащат данъци се обявяват за лоши и че не разбират истинските ценостти, а партиите които не се вслушват я исканията на хората докараха в Европа милиони хора които не се съобразяват с културата на Европа не искат да работят а лежат върху същите данъкоплатци са добри?Как очакват тези добри партии хората да гласуват за тях като не искат да ги слушат и правят точно обратното на това което искат гласоподавателите?!

2

Анонимен

преди 6 години

Както и да ги наричате "популисти", "евроскептици" и и всичко к'вото се сетите, броят им расте. ХОРАТА СЕ УСЕТИХА. Не искат командарене от Брюкселските зелки, не искат навлеци отвън да им рушат вековните устои на националната култура, не искат да изхранват неграмотни търтеи. Бавно, но сигурно нещата вървят на добро. Брекзит, Австрия, Вишеградска четворка ... Не са случйни явления.

1

аз

преди 6 години

този ураган е от добрите, дано удари силно и там където трябва... след всяка буря следва разцвет