6

Анонимен

преди 6 години

"а каква е гаранцията, че поколенията на легалните мигранти няма да се развият като радикални индивиди!"Със сигурност точно така ще стане. Пример - Моленбек, все легални, че и второ-трето поколение "местни". В действителност - джихадистко гнездо.

5

Анонимен

преди 6 години

а каква е гаранцията, че поколенията на легалните мигранти няма да се развият като радикални индивиди!

4

Ха-ха

преди 6 години

"Ледът се пука,господа съдебни заседатели!",както се казваше в една книга.Европа се пробужда от зомби-състоянието в което бе вкарана от...знаете кои!Само да не е прекалено късно....

3

ами

преди 6 години

Бавно,но започва осъзнаването!

2

българка

преди 6 години

Ейй, най-после някой да каже нещо разумно и да защити европейците ! На Орбан, разбира се, трябва паметници да му построят във всяка европейска столица - той първи се опълчи на новата ислямска инвазия в Европа ! ЕВРОПЕЙЦИТЕ СМЕ ПО-ВАЖНИ ОТ ТАМБУРКИТЕ! ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА ! Радвам се, че в Европа са останали и истински мъже, които искат и са готови да защитават земи те ни !

1

Георги

преди 6 години

САЛВИНИ ВЗЕ ОКОЛО 17%...основно в северна Италия ,а защо не пишете за Луиджи ди Майо и партия пет звезди която самостоятелно получи 33% като нейните избиратели са между 20 и 75% във всички региони..да бъдем обективни.Ди Майо трябва да бъде новия премиер.