15

Анонимен

преди 6 години

Той има още 2-3 жени, права е жената да се оттегли и да прекрати взаимоотношения си с него. Той няма нужда от нея, при наличието на още 2-3 дами.

14

Анонимен

преди 6 години

По тих убиец от този надали!

13

Анонимен

преди 6 години

Никоя жена не напуска просто така мъж. Има причина! Винаги! Той си я знае, а тя е разбрала ядосана че не и е казал късат. Хваща го с друга жена и в последствие разбира за още две. Това е! Нормално да не иска да го вижда и чува повече.

12

Анонимен

преди 6 години

Мъжа е възможно да няма грам уважение към жената, но всяка уважаваща себе си жена не може да върти любов с мъж, който върти любов с поне още 2-3жени.Не толкова че го ревнува и иска да го променя. Колкото че той не може да желае да бъде на 100%другите жени колко са качествени сексуално здрави. Той ако не се пази обрича всяка жена на 100%,стига една да е с бактерии и другите са веднага. Е трябва ли другите жени да страдат заради него. Защото той е егоист не се пази и не пази гаджето.

11

Анонимен

преди 6 години

До 1Дай да си говорим тогава за плетки.

10

Анонимен

преди 6 години

За какво да говорят. Тя като е достатъчно красноречива и иска повече да не се виждат и чуват. Той си знае защо! Въпреки защото? Не и търси обяснение, защо тя трябва да говори и комуникира!?Край, връзката приключва! Като иска да ергенува с всяка да ляга и да носи болести!!! " Моля, вратата е отворена!" И след него се затваря, това означава, че път назад към тази жена няма повече. Така е пожелал! Нека бъде неговата воля!!!

9

ВОЙВОДА

преди 6 години

АБЕ, НАРОДА ГО Е КАЗАЛ, ЩО Е МАКЕ СЕ Е ....

8

\m/

преди 6 години

До БОРИСЛАВА Д.Според статистиката всеки втори брак сега завършва с развод. Да кажем, че не вярваме на стъкмистиката, не вярваме! Нооо .. не са виновни македонските девойки за брачните неуспехи, било то и на сина Ви, Госпожа :)

7

БОРИСЛАВА Д.

преди 6 години

АКО СИНА ТИ ГО ХВАНЕ НЯКОЯ МАКЕДОНКА- КОЛЕЖКА, НЯМА ПУСКАНЕ, РАЗВЕЖДА ГО И Е СВЪРШЕНО С НЕГО.

6

Ауу

преди 6 години

Звучните и задушливи газове са убиец не само на любовта!

5

\m/

преди 6 години

Жената може да мисли, прави, проверява, провокира и каквото още и се вижда умно и модерно. Ако отношението и поведението и дразнят - ЧАО - да си прави проверките другаде!Толкова е просто всичко, че чак съмнително е цялото това нищене и тълкуване.

4

бай Пич

преди 6 години

Мише, я си виж хороскопа за тази седмица :)

3

Анонимен

преди 6 години

Така наречените малки неразбирателства не могат да бъдат обсъждани и преодолявани, защото са контраинтуитивни проверки и често като мъж дори нямаш полезен ход. С тях жената цели да разбере дали това е мъжът, но на него това в един момент му писва. Реално ако жената почне да говори вече има проблем.

2

\m/

преди 6 години

До АнонименИ аз така .. и защо конвенцията е Истанбулска, а не Анадолска?!

1

Анонимен

преди 6 години

Като стане въпрос за пари и либидото ми пада