55

хикс

преди 6 години

До АнонименТочна така! Но в техните домове не влизат, защото ги пазят..............

54

пак аз

преди 6 години

Убитият не може да се защити. Такъв беше случаят с оная Марийка, която отиде пред ноща в дома на Боню фаса, уби го и нилук яла, ни лук мирисала си легна да спи. Под натиска на тълпата забравиха за нея. Така ще бъде и сега до следващото убийство и незачитане на Закона. ЗАТОВА ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ! ДИВИЯ ИЗТОК Е ТУК.

53

Славони Слав

преди 6 години

Интервю с роднините на Жоро Плъха (Жоро Джевизов). Семейството на Жоро Плъха излезе с невероятни и неочаквани разкрития за убийството на добрият им син. УАУ. Сори предварително за спама! Видео тук: https://youtu.be/yagQE_j7A-k

52

Анонимен

преди 6 години

Какво стана със съучастника на ***?Пак скриха фактите

51

Анонимен

преди 6 години

В САЩ, ако някой човек удари друг, защото го е събудил рязко, не го съдят, ако е докаже, че спи след поредица нощни смени.Там считат, че си " невменяем", ако докажеш, че не си си доспивал , легнал си да спиш, някой те буди грубо и ти в просъница го нараняваш .Съдът те оправдава.( ти си гласоподавател и с труда си изграждаш обществото)Нашите закони са другиНо и те са на страната на (крадливите) гласоподавателите.

50

Анонимен

преди 6 години

този човек който е преди всичко и доктор не знае човешката анатомия и не знае къде да простреля мангото за да не го убие --------Нямам отсъствия от часовете по анатомия, ама не са ни учили " къде да прострелваме" хоратаС оръжията няма шега.Даже полицаите, които наистина " са учили къде могат да прострелнат" хората, могат да сгрешат , какво остава за някой цивилилен, уплашен човек, който е сънлив и уморен, защото е работил на 2-3 места

49

Анонимен

преди 6 години

Всеки дом трябва да е с охранаИма доста фирми.Друг е въпроса, че не всеки човек може да си плащаВсе пак има полицияА да чакаш тел.112 да ти свърши работа при взлом е доста наивно

48

Додо

преди 6 години

Народа ни (съвсем разбираемо!!!) симпатизира на доктора в огромен процент! На хората им е дошло до гуша да бъдат пребивани, ограбвани и клани от един лилав етнос, ползващ се с тотем за неприкосновеност! Оообаче, антибългарските Нова Телевизия и БиТиВи от снощи се надпреварват една друга да докажат колко толерантни са и какъв силен Евротолерантен Ценностен дух имат и целенасочено с коментари и гости, поканени да коментират, посочват доктора като извършител на убийство по расистки подбуди! Позор!

47

Руския патриарх!

преди 6 години

А бе убииството и защитата на доктора са от расистки подуди.Ако убитият беше българин щеше цялата държава да се изсипе да иска да го оставят в затвора или най-малкото нямаше изобщо да се вдигне шум.Пискат в негова защита защото просто убитият е ши..н ***..ал!Българина е расист така изгониха сирииците барабар с онзи ниталиански поп.Съд в Страсбург до дупка за милярди евро това е решението!

46

Стамен

преди 6 години

Абе хора защо сте толкова слепи.Аз също съм за промяна на закона ,ако влезнат с взлом в дома ти да имаш право да се защитиш,но само не ми казвайте че този човек който е преди всичко и доктор не знае човешката анатомия и не знае къде да простреля мангото за да не го убие.Отделно мисля че просто държавата им даде големи права и защита като малцинство и те се взеха за всесилни.

45

Анонимен

преди 6 години

До БауДоста глупав човек си. Плъха е влезнал в имота с нож. Ако не се лъжа роми заклаха с нож много стари хара по домовете им само заради една пинсия. За една цигара беше убито момче също с нож, друго наръгано за да му вземат телефона. Студентка убита с брадва пак заради грабеж. Оказва се че крадците от етноса не са толкова безобидни.От тяхното законно оръжие нож, брадва до днес умряха много невинни хора. Те винаги напаадт хора и жилища със законно оръжие с цел обири и кражби.ДО КОГА ?

44

Прокуратурата

преди 6 години

"Изпразнил целия пълнител" Да и дупки от куршуми имаше къде ли не следователно е стрелял в състояние на афект, за да защити живота си, а не както го изкарват хладнокръвен и пресметлив убиец. Ако плаха беше уцелен с няколко патрона (даже от упор пишеше някъде) той щеше да остане на място а не да избяга на улицата...Нещо май се уплашиха, че българите ще започнат да се защитават от набезите на индианците и ще им намалее електората...

43

Deborah

преди 6 години

Неплачи докторе ! Смелите мъже не плачат. Те се борят за правдата и за свободата. Действай да си озакониш оръжието защото плъховете не са свършили. Те са много. Следващия плъх когато ти влезне в имота първо го гръмни и после позвъни на полицията да дойдат да си го приберат.Искай да ти озаконят оръжието ! Живеем в тежки времена, работим за да храним плъховете развъдени от управлението.Не плачи докторе ! Малко са смелите мъже ! Народа страда от плъхове! Най големите са в съда и на Позитано.

42

Анонимен

преди 6 години

Както котките явно и плъховете имат 9 живота.

41

Ризван

преди 6 години

До Анонимен 47Жоро си бил глътнал езика от крещяща нужда за тоалетната и така доктора го помислил за крадец! Само че Жоро, лека му пръст, не веднъж е онемявал заради зор от изпускане но този път доктора се изпуснал па взел че натиснал спусъка. Та след 9 изпускания се "монтира" катетър ако не знаеш!

40

Анонимен

преди 6 години

Който краде си поема риска! Ако му се размине - имал късмет. Е този нямал.

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя доктор си е хладнокръвен убиец. С външност на бабуин, с душа на килър.....и ревльо

38

Бау

преди 6 години

до 47На 38. Не съм толкова млад. Точно липсата на вяра е проблема. Вярата, че ако всеки има оръжие ще го ползва, когато трябва и в защита на близките си. Българина си решава проблеми те с .... ракия. А мисля, че добре знаем пиян и въоръжен какво значи. Напълно съм съгласен да имаш право да се защитиш ако влязат в имота ти, но това значи да ти позволят да си въоръжен. Тук нещата ще излязат от контрол много много бързо.

37

Анонимен

преди 6 години

До БауПредполагам си още много млад и имаш още вяра.Искрено ти завиждам

36

Бау

преди 6 години

До 45Ами направи като доктора ? Вземи си пистолет. И причакай крадеца да покажеш каква нинджа си. Съжалявам, но колкото и да са ми противни ромите не мога доктор Рамбо да му кажа "браво". Защитавал е вещи, нищо повече. 30 мин наблюдение и нищо .. Плъха не е бързал изобщо. Утре някой ще го изнерви или преспи с жена му и ще иде да го гръмне ...