11

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

тоя джип уилис ли е били, или ксерокса в редакцията е моторола?

10

Анонимен

преди 6 години

А ламбите светеха ли?

9

Варненец

преди 6 години

Участъкът е много гаден, със завои без видимост и с прави отсечки за високи скорости. Там често стават тежки катастрофи. Жалко за хората.

8

Анонимен

преди 6 години

Много отдавна джипът престана да е синоним на мутра, но някои все още живеят във времето от преди 20-28 години. Може в джипа да е била обикновена жена с дъщеря си, но .... малoумника едно си знае, едно си бае - джип, мутра, да мре, ...

7

Анонимен

преди 6 години

2 мутри по-малко. Добре че не са уцелили някоя малка кола със семейство с деца вътре.Бог да ги прости.

6

Анонимен

преди 6 години

До обективен 90% от написаното в дънес. Бг е с цел "джънгър да има" и кликовете да не спират, че така се заработват стотинките за кафе и баничка

5

Обективен

преди 6 години

Не е ясно кой е виновника. Може никой от двамата шофьори да не е виновен, може да е виновен шофьорът на автобуса, може да е шофьора на джипа, а може и двамата да са виновни. Много късогледо е да се обвинява някой от двамата без да има достатъчно информация.

4

Анонимен

преди 6 години

Не знаете ли, 'Жипа е винаги с предимство!!

3

Анонимен

преди 6 години

Джип срещу автобус. Добре, че джипа не е бил срещу някоя майка със мини-количка и 2-те си деца.

2

Анонимен

преди 6 години

Джипа се е опитал да си премери силата с автобуса но нещо не му се е получило! Във всички случаи е виновен този с джипа. Вижадал съм много пъти как се правят на състезатели и задминават на забранени места. Ако и този е решил да изпреварва на такова място без видимост и висока скорост е направил това което никой нормален няма да го направи. За да се убият тези в джипа скороста хич не е била ниска. Джипа е с много по яка ламарина и предницата е с подсилена броня. Но и това не ги е спасило!

1

Анонимен

преди 6 години

Добре, че в автобуса е нямало ученици!С тези масови пътувания на ученици 2 пъти на ден, ще стане нещо рано или късно.Дано не съм лош пророк!