33

Анонимен

преди 6 години

Каква нация убийци и се убийците били заплашени но убития няма как да се оправдае страшно време без морал ужас

32

Радо

преди 6 години

Незнам ама света се управлява от извънземни. Ама на вас не ви пука. Викате си ама ние живеем до 60-80 години какво ни интересува това. Същото викат политиците и виж как си живеят на вашите гърбове. Няма равност в това измислено общество което те пленява. Много смешно ми става когато по телевизията кажат че този или този е опасен за обществото. Ама в мойте очи всички хора са опасни защото ти си мислиш че познаваш някого но не знаеш какво се случва в главата му. Всеки момент може да избухне убие.

31

анонимен

преди 6 години

изгонете сектите от бьлгария кои знае още колко семеиства са изгорели

30

Тото

преди 6 години

Много ми е трудно да схвана как някои глуповати хорица намират връзка между доктора и тия двамата психопати. В единия случай пострадалия е изпечен рецидивист, който в близко бъдеще щеше да стане и убиец, а в другия- един старец който е загрижен за внуците си. Айде "сините венци" почвайте с минусите.

29

Ризван

преди 6 години

До Разкритикувани? 27Били са мъмрени за това че са ги набедили/хванали преди да успеят да заличат следите от немарливостта си! :))))))

28

жеко

преди 6 години

тези работи са ясни, какво стана с ЧЕЗ , че пак се разводниха темите, най обичате да замазвате най важните теми , с теми за убийства

27

Тъпанар

преди 6 години

Да убиеш баща си! На 87! Т.е. "дъртия" ги е дразнил и те не са намерили друг начин да "оправят" нещата! А после се сърдят някои, като им кажеш че чал.гата за нищо не става. Я! *** то две поколения били такива! И ко правим ся?

26

Анонимен

преди 6 години

прекалено много убийства на родители за да им СЕ ВЗЕМЕ ИМОТА ПАРИТЕ ИЛИ БИЗНЕСА КАТО СЪС БОСА НА ХАЛВАТА!КАКЪВ СРАМ!

25

Разкритикувани?

преди 6 години

А сега някой да ми обясни какво означава "съдът разкритикува остро"? Ама ми го обяснете по-простичко. Че не мога да разбера когато цяла поредица некадърници в институциите не са си свършили работата, какво точно означава съдът остро да ги разкритикува?

24

Психотест

преди 6 години

Този лъже като студент от Факултето. Жена му е извършила убийството и ако съжалява за нещо, то е , че не го е убила по-рано.

23

Анонимен

преди 6 години

пууууфффф. 1 българин да има в цял Шумен и той хахав...

22

annybody

преди 6 години

До Анонимен 9Твърдението ти е абсолютно несъстоятелно - аз също гледах "Съдебен спор", старецът си беше съвсем приличен, спокоен и нормален; дъщеря му беше тази, която крещеше истерично и несвързано и изпочупи телевизионната техника.Лъжеш безогледно ей така, защото венците ти са синкави, от много тролене и измисляне на фалшиви новини, или от садистично желание да създаваш интриги?

21

Анонимен

преди 6 години

До vargединичен? Че то канибализма там си е било масова практика. А това колко хора умряха след като си "признаха" пред полицията за неговите престъпления...

20

varg

преди 6 години

До АнонименЧикатило е единичен случайй за толкова огромна страна.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Искахте демокрация, на ви демокрация. Вменяваха ви евроатлантически ценности, ето ви ги и тях." до бе, Андрей Чекатило да не би да беше домократ и да споделяше евроатлантически ценности?

18

Габи

преди 6 години

Тая "педагожката" е престъпник абсолютен. Убиец и е съсипала живота на децата си. Трябва да плете терлици цял живот в затвора.

17

Анонимен

преди 6 години

Сектанти откачени.

16

Ризван

преди 6 години

Ето това се получава когато психиатрията не е била уведомена на време ако изобщо я има в България!

15

Анонимен

преди 6 години

Няма ли да има протест и за свободата на тези? Все пак убитият им се е намирал в тяхно жилище и ги е тормозел? Можело е той да ги убие.

14

Анонимен

преди 6 години

Двама представители на 80-те процента на Иво Христов