52

Анонимен

преди 6 години

До ВладоЕвалата ! По-чоно да се каже не може!

51

ВЪПРОС

преди 6 години

Ако нещо работи и то добре защо трябва да се разваля? - "А точно това поставя под въпрос модела на либералната демокрация"

50

Анонимен

преди 6 години

Променете си заглвието.Горепосочените държавни лидери не са парад на авторитарните, са кошмар за неолибералните.

49

морски

преди 6 години

А Ангела Меркел не е.Бойко Борисов и той не е.Меркел е от 2005 федерален канцлер,за нашия какво да говорим.

48

Анонимен

преди 6 години

О дааааааа авторитарни са всички лидери, които не играят по свирката и пречат на американския хегемонизъм.

47

krizata.blog.bg

преди 6 години

Dnes.bg е истински облагодетелстван, защото вече едно десетилетие от неговата платформа (чрез персоналния блог krizata.blog.bg) подробно се разискват и анализират причините за случването на едно или друго събитие, както и проявлението на различен род тенденции, включително постепенното засилване на авторитарните режими в условия на глобална дефлационна криза на съвременния модел за развитие!

46

Анонимен

преди 6 години

А Меркел? А краваристанските президенти, дето минимум 2 мандата карат? А несменяемата номенклатура в щатите /с малко Щ/, където ги въртят назад-напред, но никога не излизат от системата и никой външен не влиза? Що ли си мисля, че е абсолютно същото, в което обвинявате? Хубавото е, че никой не ви се връзва вече.

45

йо

преди 6 години

такива са защото не се командват от едно известно посолство и от една известна служба!нищо друго!

44

Футуролог

преди 6 години

Повтарям:Според напълно официалния германски печат от ноември 2017 тяхното германско правителство е финансирало и изпратило Ленин за болшевишката му революция в Русия като допълват с имена че планът за това е бил изготвен от истанбулски евреи които тогава са били поданици на османския султанПосле Лениновата Червената армия воюва за турския национализъм за да победят и прогонят гърците100% фактиКакво да се прави!Евреите интелигентни и начетени а турците прости и необразовани та за туй

43

Футуролог-2 част

преди 6 години

Ленин е германски агент а идеолозите на революцията са му истанбулски евреи вероятно написали я под диктовката на турския султанПоследната реч на Ленин в парламента е на немски език като завет че само Германия е приятел на СССР а далеч преди това Ленин заповядва на Червената армия да отиде да се бие на страната на Турция срещу гърците за да се одблагодари на османско-евреиските идеолози на неговата революция

42

Футуролог-1 част

преди 6 години

Фердинанд Сакскобурготски умишлено под диктовка от Германия и Австро-Унгария загубва балканската война за да спаси Османската империя която по това време се ръководи от изцяло германски военни стратези и да се разпадне Балканския съюз които е под егидата на РусияПрез първата световна война Германия създава османският ислямизъм които трябва да помете колониалните френски и английски войски в Азия и Африка и обещава на турците халифат на три континента ръководен от Истанбул

41

ктт

преди 6 години

"Тръмп се нахвърля срещу балансите на властта му - журналисти, съдии, активисти" - демек всякакви кърлежи и ***

40

Гост+

преди 6 години

Западноевропейският модел днес няма нищо общо с либерализма и не е вече "привлекателен". Неоконите са обсебили властта, повече или по-малко, в Западния свят преврщайки насилствената Глобализация в Нов Световен Ред, в който фейк пресата са Преститутки на Олигархията, а трибуквените организации са превърнати в техния силов юмрук. Днешните Западни Лидери, в мнозинството си, са или част от тази най-деградирала антихуманна Олигархия от Глобалисти, или съвсем явно ги обслужват.

39

Анонимен

преди 6 години

В Китай се правят Айфоните, Резачките на Щил,лаптопи, телевизори - Абе почти всичко се произвежда там - един голям автогол за ЕС и САЩ!

38

Иван

преди 6 години

Какъв е тоя сешен форум? Влиза един соросоиден *** и насира всичко с *** коментари, като се прави на различни хора. Хайде сега. Навсякъде където държавите отрязаха пипалата на Сорос, било "тоталитарно", а в България демокрация, ред и законност та дрънка.

37

Анонимен

преди 6 години

Медведев - 163см висок ахахахахх е как няма руснаците да са толкова озлобени към целия свят това е нация от джyджeтa

36

Аман от подлоги

преди 6 години

Още като видях заглавието - статия на медия ***! Ей - има много по-важни неща в държавата!

35

Анонимен

преди 6 години

Китай се нуждае от рязко редуциране на населението. Индия също. Войната няма да е в Европа като през 20-ти век.

34

Анонимен

преди 6 години

Парадът на пропагандата.. В Европа и цивилизована Америка и Азия остават на власт цивилизовани режими. Всички останали ще участват в това, което най-вероятно ще бъде 3-та световна.

33

Футуролог

преди 6 години

Германия губи първата световна война защото Османската империя се проваля срещу английските и френски колониални войски в Африка и АзияВсички от победителите в първата световна война знаят че Ленин е германски агент а знаят и за участието на турските евреи от ИстанбулХората със синя кръв след края на първата световна война ако имаха ядрена бомба днеска нямаше да има останал жив германец пък мирът бил несправедливХА-ХА-ХА