14

има инвазия

преди 6 години

по снимки на жертвите това са активирани с облъчване извънземни нано форми ..Има проникваща нагла инвазия през нарочно наркотизирани пси препрограмирани около власт подставени е податка на опасната форма проникнала в човешкото тяло..

13

Иванов

преди 6 години

анализ на облъчването което причинява този опасен синдром подава срочно балнеолечение в басейни или вани с чиста топла изворна минерална вода..Мед мафията отрови много басейни с нагло вредни хлор токсични канцерогенни химически оръжия да с е внимава.Експерти да проверят внимателно бързо къде все още може да се лекуват с истинска балнеология деца и възрастни..къпане по няколко часа в чиста лечебна вода ще ликвидира атакуващите системи закачени отзад на тялото на девойката..

12

Анонимен

преди 6 години

700 коментара за един поп никому известен и 13 коментара за едно българско момиче. Трагедия. Дано се здравето победи, успех малка усмивке :))

11

ааа

преди 6 години

ааа 550 хил. за момичето ... е много пари са наистина , но живот цена няма , дано се оправи

10

Анонимен

преди 6 години

До Боже, боже ...наистина има и много читави доктори които се мъчат в тая глупава държава сред тая немотия и тесногръди хора ...в чужбина тея доктори биха били много обгрижени и много добре платени и въпреки това те успяват тук! въпреки стреса въпреки проблемите в България. да си доктор хирург е много отговорна професия , разбира се има ги всякакви но 550лв. често пъти са нормална цена , тежка е за джобовете ни но това е така защото си преевахме държавата - комунизмът го прогонихме но оттам...

9

Б.Н.

преди 6 години

Малко помощ и от мен!

8

Анонимен

преди 6 години

Много тежка диагноза,дано е успешно лечението

7

онбашията

преди 6 години

До Боже, божеами стани доктор и оперирай за 20 лева, всички ще те обичат много

6

Анонимен

преди 6 години

Дано Бог се смили над момичето и то оздравее.

5

Отчаен

преди 6 години

Много жалко и отвратително, че трябва да плащаме ненормални пари за да можем да живеем

4

Анонимен

преди 6 години

Плащаме им образованието, плащаме им специализациите, плащаме си здравните, плащаме си лекарствата и накрая ни искат половин милион....

3

Боже, боже

преди 6 години

550.000 лева да искат за да оперират едно дете, баси цената за операция която ще трае 2-3 часа. Тези доктори са направо кръвопийци бе, ужас!

2

10 лв. от мен !

преди 6 години

Дано има късмет .

1

Bit

преди 6 години

До Веселина или админа. Напишете слято IBAN-a тъй като при пренасянето му с copy и paste, не излизат всички цифри и букви и излиза грешка.