349

Славони Слав

преди 6 години

Интервю с роднините на Жоро Плъха (Жоро Джевизов). Семейството на Жоро Плъха излезе с невероятни и неочаквани разкрития за убийството на добрият им син. УАУ. Сори предварително на екипа на сайта и на юзерите за спама! Видео тук: https://youtu.be/yagQE_j7A-k

348

Анонимен

преди 6 години

и още нещо, спрете с тея емоции, мъже не останаха ли? Само лабилни изнежени мъжленца - чехльовци. Само емоции, няма рационално мислене.

347

Анонимен

преди 6 години

Абе , стига сте били дървени философи, докторът е КРИЛ, ТРИЛ ЗАПИСИ, ГИЛЗИ, НОЖОВЕ и ПИСТОЛЕТ. В редица държави само за това, че си махнал барута от ръцете ще лежиш.

346

Важен

преди 6 години

Защо този Плъх не е бил в затвора а на свобода??? За да продължава с опитите да краде ??? Гад която си получи заслуженото! ПОДКРЕПЯМ ДОКТОРА!!!!!

345

Простосмъртните

преди 6 години

Много мазен,гладък и опънат беше по ТВ-то прокурора.Явно на голяма хранилка са тия в съдилищата.Кво ли се чудя?То глав.прокурора е еталон за гушене.

344

Анонимен

преди 6 години

доктора хем ще лежихем ще плаща на плъховица

343

Ризван

преди 6 години

До НЯМА РАЗЛИКА !!! 387Прав си но когато нямаш реална защита от властта и прокурватурата се стига до крайности! Бях чувал за един подобен случай в който роднини на убит престъпник съдят властите заради това че след 3 присъди е бил пуснат на свобода и убит при опит за 4то престъпление! Според роднините властите били виновни косвено за неговата смърт! Нямаме истинска и справедлива власт на която да оповаваме! Това е!

342

Анонимен

преди 6 години

що не си взе газов пистолет доктора?с боен какво друго е очаквал да се случи?

341

Master

преди 6 години

До wer... Другия път като дойдат у вас да не се насереш и да търсиш помощ .....един път завинаги престъпниците трябва да научат - Дойдеш ли вкъщи да крадеш - ГОЛЯМ КУРШУМ В ГЪРДИТЕ

340

Анонимен

преди 6 години

ДОКТОРА ЩЕ ЛЕЖИЗАЩОТО Е УБИЛЗАЩОТО Е ПРИКРИВАЛ СЛЕДИЗАЩОТО СЕ Е МЪЧИЛ ДА КРИЕ СЛЕДИТЕ СИ

339

Изцвъкаха

преди 6 години

Изцвъкаха се и сега се чудят как да си заметат изцвъкването.

338

wer

преди 6 години

Прякора на доктора е " Гамена" - точно!

337

wer

преди 6 години

Убития - баща на три деца и дребен кокошкар тенденциозно го пишат с прякора "Плъха". Същевременно доктора ,който е известен с не по-малко гнусен прякор и мразен от много от калегите си, се представя като жертва. За всички е ясно, че само психически болен психопат може да изстреля цял пълнител в невъоръжен човек, даже и последния да е искал да му вземе някоя резервна гума от тъпата кола.

336

Анонимен

преди 6 години

Това да те е страх да си мъж в тая държава. По-добре в затвора отколкото храна на утрепките.

335

Анонимен

преди 6 години

Това си е класическа екзекуция !доктора бая ще трябва да се изръси, но в България е възможно да отърве да не му пръснат г..а виолетовите у Ал Катрас !

334

Асан

преди 6 години

Пракурора от Столипиново ли е

333

Анонимен

преди 6 години

От изнесеното става ясно, че по-скоро доктора е Плъха !

332

ЧЕРИ

преди 6 години

НЕ ВЯРВАМ НА ПРОКУРАТУРАТА. ТРЕСЕ ГИ СТРАХ И ЗАТОВА СИ ИЗМИСЛЯТ ВСИЧКО.В СЪДА ТЕЗИ ОБВИНЕНИЯ ЩЕ ОТПАДНАТ.АКО ПРОКУРАТУРАТА ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА КОИТО ГОВОРИ НЯМАШЕ ДА ОСВОБОДИ ДОКТОРА САМО С ПОДПИСКА.

331

Aнонимен

преди 6 години

Ако беше пикал у тях нямаше да го застрелят

330

Анонимен

преди 6 години

Ако беше друго заглавието дали щеше да има такъв отзвук -НЕ например -доктор убит в домът му от неизвестен извършител -както до момента са влизали у тях .Полицията знае ли кои са били предишните извършители -НЕ е какво му остава на човека освен да се защити сам Ако знае кои са били предишните посители -да каже кои са и къде са -може да са у вас сега и да им се пикае например