25

Анонимен

преди 6 години

Ага на Доган кой му плаща охраната толкова години,това са нашите пари,до кога ще плащаме грешни пари

24

Анонимен

преди 6 години

Аби не си прави такива изводи,защото от вас/ДПС/по-големи престъпници няма,ВИЕ КОГА ЩЕ ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО А......

23

Анонимен

преди 6 години

Ахмед Доган да разпусне партията.Да върне откраднатото с ортаците си чрез обръчите от фирми,и да живее като всички останали граждани в апартамент или къща.Да си изкарва прехраната с честен труд.Така най-бързо ще стигне до гражданите.

22

Анонимен

преди 6 години

Дорютру мутрите откъде са от врастта

21

богомил

преди 6 години

Та вие сте най-големите плъхове , бе , я се скрийте по дупките си и не давайте акъл , *** !

20

Анонимен

преди 6 години

"Улицата", ***, е тази, която ти плаща за охрана и заплата.Леле, ЧАШАТА ПРЕЛЯ.Увяжаеми сънародници, наистина ли ще отидете за пореден път на избори и раболепно ще "избрете" следващите си ГОСПОДАРИ?т.е ВЛАСТ.

19

Анонимен

преди 6 години

Богопомазаните оставиха хората на улицата това е истината.Едните НСО ги пази, другите всеки да се оправя. За полицията е ясно - рейтинга и доверието в обществото го показва, стачки за заплати. 30 години " крадене и " мутризация" ни отдалечихя няколко за века от истинската демокрация.

18

Анонимен

преди 6 години

Ахмед Доган е изразил загриженост за сигурността на държавата, както и за това как партията да стигне до гражданите. А до гражданите най-лесно се стига чрез електромери...Е то, най-после пролича, Кой стои в сянката на сделката със ЧЕЗ.

17

Анонимен

преди 6 години

ДЪПЪСЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВО ДА ГОВОРЯТ- СРАМУВАМ СЕ ОТ ВЕЛИКИТЕ ПОЛИТИКИ КОИТИ ТИА ГЛАВИ РАЖДАТ И ОТ ПЪТЯ КОЙТО ПОСОЧИХА НА БЪЛГАРИТЕ- СКОЧИХА ОТ НИЩОТО ВЪВ ДВОРЦИ, САРАИ ЯХТИ И СОБСТВЕНОСТ ЗА МИЛИОНИ, А ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ.

16

Анонимен

преди 6 години

"Плъховете" са под крилото на дУпИсЕ,АНТИ бхк и ГАдост.

15

Анонимен

преди 6 години

"Искаме демонтаж на тези, които не са готови да управляват" ПРАВИ СА И ПЪРВО ДА ЗАПОЧНАТ ОТ СЕБЕ СИ! Първо трябва да разчистим тези плъхове от ДПС, да ги заличим, след това трябва да се помисли и за останалите хрантутници в МС и парламента. Но първо тез плъхове от снимката!

14

Анонимен

преди 6 години

Лешоядите се събират. А още не сме излезли по площадите като хората...

13

Улицата

преди 6 години

Улицата сме ние - хората, които правим грешки от време на време като допускаме такива като Рамазан в парламентаХубавото е че хората имат свойството да осъзнават грешките си /понякога, понякога твърде късно - но по-добре. късно от колкото никога/ и като нищо могат да вземат властта в свои ръце - в което няма нищо лошо освен за такива нагледци и хрантутници като Рамазан и ко.Тъй че да си опича акъла и да си трае да няма 5/5

12

annybody

преди 6 години

Най-голямата грешка на у-пъ-ръ-влявъщити (1990г. Луканков) е че допуснаха раждането на *** ДъПъСъ, заченат в отровната утроба на БъСъПъ.

11

Дедо Гого

преди 6 години

Аре, у лево бе, Рамаданчо ! Кой му пука за продажници, като тебе...Писукате от време на време, колко да се чуе, че още ви има...Смрад !

10

Анонимен

преди 6 години

Изкажете се по делото Магнитски.Забравихте ли за него?

9

бай ПЕТКО

преди 6 години

Уважаеми от ДПС, улицата е н.в. НАРОДА , а защо като дойдат избори търсите НАРОДА, а не улицата.

8

Анонимен

преди 6 години

ВЧЕРА АНТИ КОНСТИТУЦИОННАТА ЕТНИЧЕСКА И ТУРСКА ПАРТИЯ ДъПиСи ИЗЛЕЗ Е СЪС СТАНОВИЩЕТО,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЕ ТРЯБВАЛА ДА СЕ МЕСИ В СДЕЛКАТА С ЧЕЗ И ДА НЕ ВЗЕМАЛА СПОМЕНАТОТО ЕРП С КОЕТО ДИРЕКТНО ДПС ПОКАЗА КОИ СТОЯТ ЗАД ГИНКА ВЪРБАКОВА,А ТОВА СА ИМЕННО *КОЙ) ДП И ТОЙ -ЕДНОКНИЖНИКА.СЕГА ПЪК ДНЕС СЪЩОТО ТОВА ТУРСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ДуПиСе ИЗЛИЗА С ТЕЗАТА,ЧЕ *** ПЛЪХОВЕ ТРЯБВА БЕЗНАКАЗАНО ДА ГРАБЯТ И УБИВАТ БЪЛГАРИ

7

Анонимен

преди 6 години

Всеки има конституционно право да излезе и протестира на улицата.Какво е това движение за права и свободи отричащо правото на хората да протестират на улицата.

6

Анонимен

преди 6 години

Яка руска атака за сваляне на правителството.Ще има гражданска война и обесени *** по улиците тоя път!