12

кЪректна фирма

преди 6 години

"Kоректна Фирма" сега е Европейски бизнес изследователски център, който връчва нова измислена награда под наслов - Европейска награда за качество

11

дедо гоше

преди 6 години

балъците няма да свършат никога, иска търсене

10

Руснака

преди 6 години

Днес.бг Коректна фирма 2018 ! )))

9

Анонимен

преди 6 години

Тези измами ги има от много години. Например измамата "Superbrands" е точно такава. Някакъв мошеник е направил едно грозно лого и сега фирмите от цял свят си плащат, за да имат правото да си сложат логото superbrands на етикетите си. което в очите на заблудените потребители би трябвало да им гарантира, че продукта им е "супер".

8

П.Петров

преди 6 години

И на мен ми звъняха няколко пъти. Питам ги:-Как разбрахте, че сме коректна фирма?-Анализирахме сайта ви и коментарите - Отговарят.-Ама ние нямаме сайт !Търговския регистър редовно се ползва от такива измамници!

7

Куку

преди 6 години

Не разбирам що всички реват срещу мошеника, който си е намерил начин да припечелва. Оня за 80 % ще излезе прав. Докато има овце, ще има и кой да ги стриже

6

annybody

преди 6 години

"Коректна фирма 2017"; подпис: Остап Бендер, издадено от: Институт по почтеността "Рога и копита"Лапнишарани-бизнесмени, директори на водопади, мозъчни хирурзи - така ви се пада!

5

ГАДОРЯН

преди 6 години

Сега да съдят фирмата за подвеждаща реклама! Хаха. Веднага запор на имущество и сметки и така.

4

Анонимен

преди 6 години

От 10 км. се вижда, че това е измама. Но евалата на хората, че направиха пари на гърба на наивността и глупостта на българина. В крайна сметка никой не е карал насила да дават пари за стикер на вратата.

3

Мен

преди 6 години

Всички директори на държавни и общински фирми платили за тая хартия трябва да бъдат уволнени незабавно. Не може *** да управляват тези институции!

2

ГАДОРЯН

преди 6 години

И аз съм коректен списвач. Искам грамота. Но да е безплатна. Хахаха.

1

Дедо ви

преди 6 години

Тия измамници поне три пъти ми се обаждаха да им стана клиент и точно толкова пъти ги натирих в трета глуха. То си требе малко разум че коректността в интернет е мираж!