9

София

преди 6 години

Това си представям какво е, ако всеки ден трябва да минаваш оттам. И нямаш много алтернативни пътища. Даже изобщо...

8

Ричка

преди 6 години

То само в Хасково ли е така? Пътищата в цялата страна са в меко-казано окаяно състояние и негодни за повечето съвременни автомобили, каквито се навъдиха в последно време в България. Трябва да се вземат мерки, защото е недопустимо в двадесет и първи век, в европейска страна пътищата да изглеждат по този начин.

7

Анонимен

преди 6 години

НЕ ДУМИ А ДЕЛА ТРЯБВАТ. Пишете си по форумите само, скоро ще ходите на работа с магарета. На тиквата и мафия пътищата до къщите им са като огледала. ОЩЕ СТОЙТЕ И БЕЗДЕЙСТВАЙТЕ.

6

реалист

преди 6 години

НАЛИ С ВИНЕТКИТЕ НИ ОПРАВИХА ОКОЛОВРЪСТНИТЕ И МАГИСТРАЛИТЕ ОКОЛО СОФИЯ.

5

Анонимен

преди 6 години

Това горе е HKV1249, общински път със спечелен и сключен договор за ремонт от Европът2005. Та всичко това се плаща от общината от местни данъци и такси. И когато плащате по 14 лева годишен данък за къща, и се събират по 1700 лева от цяло село, тогава нямате право да ревете и да обяснявате къде се наливали пари. Ако искате по малко дупки по пътищата- актуализация на данъчна оценка на имота, данъци по 200-300 лева и тогава претендирайте за качество!

4

Анонимен

преди 6 години

Комунизма е виновен, 30 г. не е ремонтирал пътя.А баце и антуражът му от колко време са на власт??? Папкат и пълнят джобове, а народа си блееем като овце.

3

Анонимен

преди 6 години

така е навсякъде, Тикват налива парите само в София , в магистралите и в няколко по-големи градове, къде дерибействат гербаджиите. Останалите ... охлаждаме супата

2

Анонимен

преди 6 години

то да беше само в хасковско...почти всички второкласни и всички третокласни пътища са така.

1

zeus

преди 6 години

Важното е кака Лили Свинeтkата да ходи с чанти по 10 хилядарки ;)