746

Горчивата истина

преди 6 години

Само десет до петнайсет години и Османската империя сама се срутваше и България щеше да е двойно по голяма , но уви.

745

А иначе

преди 6 години

Защо англичаните не прославят холандците или италианците да се кланят на австрийците-защото никой не им натрапва вина.Само ние сме вечно виновни пред руските лицемери.Защо не спасиха Левски тези братушки , защо.Имали са възможност и правото да го сторят , но те го качват на въжето с обвинение в криминално престъпление вместо в заговор.

744

Трак

преди 6 години

Дори Дядо Благоев се отрича от руснаците , няма по нагъл и високомерен народ от руския.Колко още години искат да им благодариме за свободата си , а 45 годишната им окупация не им ли стига.

743

Анонимен

преди 6 години

Кои са най-бедните народи? България и Русия.Руските олигарси не мислят за народа.Нашата мафия взима пример от тях.Двата елита много си приличат! Затова българи и руснаци има в цял свят!!!

742

Щирлиц

преди 6 години

До Анонимен 792До сега щеше да чакаш западни войски да се възползват от ситуацията,за да завземат проливите.

741

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 809Не съм ти другар. А *** си ти. Стихотворенията на Вазов остават, твоите обидни и безсмислени думи отлитат. Бъди здрав!

740

Анонимен

преди 6 години

Патриарх Кирил от КГБ-няма право да пуска команди от Русия.Фактите са си факти, няма право да унижава България!!! Крайно време е да кажат истината,за избитите Велики Българи от самите тях!!!!

739

Роско

преди 6 години

Браво на Росен,добре им го каза! Русофилите с изпилени мозъци да спрат да го плюят,той е един от най-интелигентните ни политици,затова рософилските прос-таци не могат да схванат какво им говори,а по задължение си го плюят!

738

Анонимен

преди 6 години

Някой е сложил минус на откъса от стихотворението на Иван Вазов. Явно мисли, че Вазов лъже или че е получавал пари от руския цар, за да го възхвалява. Боже, ела си събери вересиите!

737

Анонимен

преди 6 години

Иван Вазов 1877г: Нам Русия е надежда,руский цар е наший спас никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас.Немци, френци, англичанинаши са враждебници,дружни с нашите тирани,с нашите изедници.Спекуланти са омразни интерес им покажи,че да виж дела проказнии *** в тях лъжи.

736

Анонимен

преди 6 години

Моля, спестете ни платените изказвания на това карикатурно човече :) !

735

Анонимен

преди 6 години

преди 26 минутиНякой да обясни защо е нарушено правото ми на избор искам или не да бъда член на ЕС----Правото ти не е нарушено. Можеш веднага да заминеш за русия и няма да си в ЕС.

734

Анонимен

преди 6 години

Моля Ви, не показвайте това мекотело повече, не давайте гласност на елементарните му мисли. Отдавна е ясно кой му плаща, да се изказва. Това същество все още се има за някакъв фактор, за някаква много важна особа и смята, че сме длъжни да слушаме глупостите, които говори. А мен ме е срам от себе си ,като го гледам, защото и аз гласувах за него!

733

Анонимен

преди 6 години

Един истински мъж се намери в България да им го каже направо. Не ви искаме !

732

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев е единственият български политик заслужаващ уважение. Всички други са русофилски бoклyци.

731

СатаНАТО™

преди 6 години

Абе, ако ще ГЗО на майка си да са заложили зарад нас руснацитата, не ми дреме.Това е било преди шест поколения и няма никакво отношение към сегашния момент.Абсолютно нищо не ме задължава да имам взимане-даване с тях.Путин дори не знае името на прадядо си, седнал да ми обяснява как ме е освободил...Айде бе, олан!

730

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен793 Комунистите от БСП винаги забравят,кой даде на Сърбия Южна Морава,Македовия и Западните покрайнини.Кой създаде"македонската нация и език".Понеже ,руските *** никой не ви взема на сериозно,сменете сайта,в който пишете.Добре,че сте малко,та от вас нищо не зависи.Това си личи най-много на избори,които столетницата традиционно,губи.

729

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен790Би ли писал глупавите си научни фантастика другаде?

728

Анонимен

преди 6 години

До Щирлиц 783 И какво от това?Това не променя нещото,тръгнали с войска от чужди народи,за да завземат проливите,възползвайки се от ситуацията.

727

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен782 Ако не бяхме в ЕС,Русия като нищо щеше да ни хариза на любимата си Сърбия.Сърбите само това и чакат,на тях никога доста чужди земи.Така,пак Русия им подари Южна Сърбия,което е било много векове част от България.Благодарение на"субсидиите",изградихме много неща,защото имаше нужда,бг-комунисти и руснаци грабиха България,както и турци не са я грабили.Българските комунисти са ***.