44

ognyanz

преди 6 години

Да изчакаме до края на европредседателството през юни, а после - каквото сабя покаже. Този път мисля, че не Бойко, а коалиционният му партньор ще предизвика нови избори, Ако видят, че нещата не вървят и рейтингът им пада, че предпочетат нови избори. Иначе отиват в небитието като пишман-реформаторите.

43

Анонимен

преди 6 години

Баце е голема работа-особено га крадне и лаже !

42

Русев

преди 6 години

Народа въобще не обича Борисов а още по малко *** около него.А пък другия *** да не дава акъл за Русия.Колкото и да се мъчат разни мекерета немогат да отделят българите от руснаците

41

ПЕТРОВА

преди 6 години

ДО 35 НИЕ И ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ КАКТО И НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ДО СЕГА ОТНОВО ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ВСИЧКО И ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ТЕ. МНОГО ЛЕСНО СЕ ПОДМЕНЯТ ЕДНИ БЮЛЕТИНИ С ДРУГИ ЗАЩОТО РОДНАТА ПОЛИЦИЯ Е С ТЯХ. А ТЯ Е ОРГАНА КОЙТО УЖ ОСИГУРЯВА СИГУРНОСТТА НА БЮЛЕТИНИТЕ. КОЛКО МУ Е ДА КРИВНЕ ПАТРУЛКАТА НЯКЪДЕ И СМЯНАТА Е ГОТОВА. ТЕ СА ФАКИРИ НА ИЗМАМИТЕ. ЕДИНСТВЕНО РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА Е ИЗХОДА ОТ СИТУАЦИЯТА.

40

Анонимен

преди 6 години

NARODA OBICA BORISOV ,KARAKACANOV,VALERI I SIDEROV

39

МНОГО.......

преди 6 години

ХОМОСОЦИАЛИСТИ във форума........

38

Анонимен

преди 6 години

пак борисов ще спечели при нови избори... просто изобщо не се вижда друг .

37

Анонимен

преди 6 години

Работа отива на кютек

36

Анонимен

преди 6 години

Да си ходят всички управляващи и опозиция !

35

Анонимен

преди 6 години

Време е баце да ърли пешкира и да се спасява, че....

34

Анонимен

преди 6 години

Няма как да изкара до края на мандата си тая коалиция с тия русофилстващи "националисти". Русофилството е тежко мозъчно увреждане. Болестта е описана преди 140 години от Георги Стойков Раковски, Захари Стоянов, Васил Левски (който е искал да отреже чепките на русофилите саморъчно) дори и от истинските социалисти като Димитър Благоев.

33

Анонимен

преди 6 години

До Корнелия НиноваВие може да сте милионери ама искате да станете милиардери.В банките имаме 70 милиарда лева влогове.Няма да ви ги дадем!

32

Неприятел

преди 6 години

До ПриятелБВП расте, с него заплати и пенсии, догодина пада тавана за новите пенсионери а гладните *** *** от яд.

31

Корнелия Нинова

преди 6 години

Да си ходят! БСП не е алтернатива а единствения шанс за вас да си възвърнете всичко. Ние вече сме милионери и ще работим само за вас!

30

КРЕТЕН

преди 6 години

До заминават! Скъпи,за да си заминат трябва някой да ги нарита. А няма кой. С псувни на ракийка и салатка и революционери в механите не става работата. Не се ли изпълнят площадите с хора,не се ли затворят пътните артерии,не се ли принуди мутрата да си отиде няма как да стане.Той е достатъчно нагъл и безпардонен. Запитвали ли сте се защо в България ВОЙСКАТА е два пъти по-малка от ПОЛИЦИЯТА? И кои са най-големите галеници на мутрата?

29

Анонимен

преди 6 години

Борисов не трябва да подава оставка.Все пак трябва да има милост към опозицията.Щото ,като спечели следващите избори ще има инфаркти,инсулти и т.н. сред опозиционните лидери.

28

КРЕТЕН

преди 6 години

Каква коалиция е това? Това е клуб по интереси на шайка стари и нови мафиоти. Ако това е коалиция за управление на държава,държавата ще си е на мястото!!! Пълно падение на нрави и морал.Погледнете им гафовете! Всяка седмица по един и то грандиозен.Гинки,милинки и разните му там кифли. И понеже всичко го оправиха сега е готова СЕКИРАТА срещу инвалидите. Условия за живот под нулата,но рестрикции на високо ниво! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е НЕНОРМАЛНИК ,че да гласува вече за такива или за точно ТЕЗИ !

27

Анонимен

преди 6 години

Patriotite-mafioti ne iskat novi izbori,zashtoto niama da ima lapa4ka.

26

АТАКИСТ

преди 6 години

Скърца ама няма протести щотот на хората им писна от избори през 1 год. Патриотите сме добре така с няколко министъра

25

Анонимен

преди 6 години

Служебното правителство начело с Гинкачука на вратата.