99

Френсис

преди 6 години

Френска дантела отива на младо фино стегнато френско гадже с ясни женствени форми. Във всички други случаи прозират селски комплекси и селски вкус.

98

Ти

преди 6 години

Да одерат дантелата и да готови за следващия прием!

97

Аз

преди 6 години

И двете са дърти и грозни и с нелепи прически. Взето това предвид не знам кой и защо изобщо им гледа роклите - каквото и да облекат все тая.

96

Нане

преди 6 години

*** ОТКЪДЯ НА КЪДЯ ВА !!като си кръгла нула ,защо си правиш на три и половина ?ЯС си АРесвам Гинка с ТОко

95

Hh

преди 6 години

Merkel shto ne smenia sakata?

94

Emfax

преди 6 години

Debelata ima mnogo simpatichna usmivka, stava za gledane...drugata miasa na mamba monster... :-)...zatvariam vestnika barje da n sa uplashat decata... :-)

93

За ФРЕНСКАТА дантела

преди 6 години

Някои кралски особи от женски пол, както и някои съпруги на държавници, носят само тоалети, ушити от платове, произведени в тяхната родина и ушити само в ателиета в тяхната държава.Но това са подробности.Важното е наша Пена да е изтупана в тоалет, от който да лъха на ФРЕНСКО !

92

До ПЕНКО

преди 6 години

Не просто дантели, а ФРЕНСКИ дантели. Има разлика.На Женския пазар можеш да купиш дантелки, които са по джоба на всекиго.В някои магазини в централната част на града можеш да намериш хубави дантелени платове, които също са на достъпна цена и никоя жена няма да се изложи, ако вечерният й тоалет е направен от тях.Но виж, ФРЕНСКАТА дантела е нещо съвсем друго. Можем само да гадаем колко броя средни за страната пенсии са необходими, за да си направиш тоалетот ФРЕНСКА дантела.

91

Анонимен

преди 6 години

Камъчетата могат да бъдат инкрустирани (вградени) в тоалета, а не инСТРУКТирани!Инструктаж означава съвсем друго нещо - например, да отидат в централата на БСП и оттам да им наредят дали да блещукат или да се откъснат и посипят на пода, за да притеснят президентшата :)

90

Сиси

преди 6 години

Баба ми имаше подобен конбенезон даже по хубав. А тези си личи че не са аристократки. .Все едно сега стават от леглото. Бооже , някой си е направил майтап с тях

89

Горския

преди 6 години

Раз -два -три ...Велла Пеева партизанката ХЕЙВеллааа Пееваааа партиизанкатаааПрипев: -//--//--//

88

ПЕНКО

преди 6 години

ДВЕ 100 КИЛОГРАМОВИ "МИНЬОНЧЕТА " ДЕМОНСТРИРАТ ДАНТЕЛИ - ПРИ 2 000 000 БЪЛГАРИ В НЕДОИМЪК - СИРЕЧ МИЗЕРСТВАЩИ !!! НЯМАТ ФУНКЦИИ-НЯМАТ ПРИНОС- НЯМАТ "НАРОДНАТА ЛЮБОВ"..., НО СА ИЗБРАНИ ОТ ... И КОЛКО Е "ПРИЯТНО" ...ААА...А...А ???!!!

87

анонимен

преди 6 години

Вижте дамите от наградите на Оскарите,половината демонстрират безумен кич.После вижте тези двете и ще ви се видят,като принцеси.

86

Сиси

преди 6 години

По големи парцали не бях. виждала, ами тя ако беше с визия , никой нямаше да забележи , а то и двете сякаш селянки .Занимават хората с глупости

85

Joko

преди 6 години

Не мога да разбера, при толкова много нерешени проблем в БГ, защо ни занимавате с бргазлийката. Това е положението ! Никога не искайте от един човек по-вече от колкото може. Той няма да ви разбере !

84

Анонимен

преди 6 години

Големи разбирачи на модата се извъдиха!Брей!И джендърското мнения на тоя Минчев,изабщо,ама изабщо не ме интересува!А вие,платените драскачи и ***,ако нямате с какво да се занимавате,поне се опитайте да свършите нещо полезно!

83

ognyanz

преди 6 години

Цвета на роклите на двете госпожи - Радева и Йотова, предизвика напрежение сред безделниците. Всичко друго остана на заден план.

82

Анонимен

преди 6 години

Месарю! Добре, че и Нинова не се е барнала така! Щях да си изям резервната гума!:)))

81

Анонимен

преди 6 години

Вкусът се формира от културата и познанието. И на двете това им липсва. Всичко е наред!

80

месара

преди 6 години

аре стига с тия рокли! пишете нещо за другарката лъжа нинова, или за недоволния съветски патриарх, дето не можа да изпълни партийната кремълска мисия, или за оня от посолството ни в турция, дето свел глава за убитите турски войници, вместо в памет на убитите от турците защитници на Шипка. абе другарката нейски взе ли отношение по въпроса?