177

Анонимен

преди 6 години

taq dvoina i troina igra na nashte shte prikluchi skoro Prokopiev i Plevneliev darpat kam shtatite....Boiko lapa ot evripa...a Parvanov i Dogan trupat miliardi prodavaiki ni na Rusiq

176

АК.47

преди 6 години

До 156 - в такъв случай във ФАЩ и Япония ще бъде тъмно а в Москва още ден , те са на изток от Россия .

175

...

преди 6 години

До до 180Да да АЛФА ии КУРРРНи като направо БЕСИПЕ..... По-добре на къде ?!

174

Българин

преди 6 години

Бойко а си пуснал АЕЦ Белене а сме те изрители от властта!

173

николаев

преди 6 години

президент путин дали знае че е разговарял с борисов? след првала на бургас александрополис южен поток и аец белене дали някой ще се върже на наще политици и за капак и президенския гаф двамата генерали дето ни управлявът да ги разжалват на старшини-*** за друго не стават горките

172

Анонимен

преди 6 години

АЕЦ Белене може да бъде построено, но дотогава нашата държава вече ще е фалирала

171

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !руският патриарх си тръгна огорчен от БългарияИ.Йотова не го е обслужила правилно ли?

170

Анонимен

преди 6 години

Абе, защо всички бесни русофили...обичащи повече Русия от Българи..винаги се кръщавате с имена като "българина", "патриота" и т.н.?

169

българина

преди 6 години

Путин, защо му вдигаш на тоя ка *** и лъжец телофона, остави го да потъва сам.

168

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

А, Путин дали знае за този разговор или той е оредната измислица за PR на Тиквата ?!Съмнително е, защото руският президент НЕ поздрави Тиквун за Националния празник и с това показа отношението си към днешната българска власт.Няма никаква логика два дни по-късно да разговарят по телефона ... Още повече, че руският патриарх си тръгна огорчен от България. Нещо, което неминуемо е стигнало до знанието на Путин.Тогава защо Путин да разговаря с Борисов ?Да му благодари за оскърблението ли ?

167

Анонимен

преди 6 години

Суджука е ***.Не знам Руснаците защо се занимават с него,още повече те му измислиха това име.СМЕШНИКА.

166

До 168

преди 6 години

Какви глупости говорите бе каскети?В момента произвеждаме свръхенергия...вие пак юи мечтаете за руски еац.Искатв да ни набутате с още милиарди кредите с години напред.Баси и руския слугинаж сте.

165

до 180

преди 6 години

Не се ядосвай. Интернет вече е достъпен и за зрители на ТВ Алфа с по една мозъчна гънка.

164

Анонимен

преди 6 години

Браво на селския зелен чорап, че покани Путин за 3-ти март. Сега може спокойно да си сменим позорния национален празник с 6-ти или 22-ри септември.

163

До 171

преди 6 години

До БългаринАбе, ти в кой свят живееш??Не можело ЕС икономика без Русия??!!Хахаха...вие, каскетите даж еи си вярвате.Само, където Путин ходи и се моли навсякъде да пробие с още един газопровод към Европа.Отвсякъде изгонен и нежелан. Иначе ЕС не можела без РУсия. Смях..смях...

162

Анонимен

преди 6 години

Егати и новината.Все едно е разговарял по телефона с Господ.Путин не искат да го виждат никъде, на запад от Сърбия.Единствено се съобразяват с него, защото тропа с оръжия и бомби и се прави на важен.

161

Българин

преди 6 години

България се е освободила през 1878-*** поради неуспех на опита на Русия да анексира територията ни изпозвайки основно чужда кръв - тази на българи, украинци, румънци, финландци....

160

Анонимен

преди 6 години

Нали щеше да сваля руски самолети другаря Суджуков.Сега нова песен запя.Хемелеон.

159

Анонимен

преди 6 години

Баце е в тотална параноя след чемберите,които му набиха неговите началници.Баба Меркелица му издърпа едното ухо заради корупцията,пияндето Юнкер му ритна столчето за Западните Балкани,чехите го накаутираха със замислената кражба на енергото,тръбата през Украйна започва да пренася само свеж руски въздух,а за хъбчето не достига боб,строежът на АЕЦ Акую в Турция започва.И сега наш Боко тръгна да моли Путин за закрила.Ама дали не е късно,Баце за китка след всичките свинщини,които сътвори.

158

Анонимен

преди 6 години

Супер политика на ГЕРБ.СЕга ще сме зависими от турците.Те ще ни клатат пак .Пак 500години.