55

Анонимен

преди 6 години

Хаха нали ви бяха партньори бе хаха

54

мен

преди 6 години

наподобява на политиката със турция

53

Страх

преди 6 години

Европа+Русия=технологии+ресурси. 800 млн. неселение, Най-големият страх за нас!Затова- саснитрарен кордон по средата - Полша,Украйна,Румъния,България. Ще ги жертваме.

52

месара

преди 6 години

тия от брюксел са се взели на сериозно, алооооууу тва не ви е България или Румъния бе, та да плашите със санкции, та нали САЩ не са решили, не са ви заличили, и вас, и измисления ви ес!

51

Анонимен

преди 6 години

До поружик ржевски.Написал си пълни глупости и да кажеш на най-богатата и развита държава ,че е изостанала,трябва да си абсолютен дебuл.

50

Анонимен

преди 6 години

Окупираната със стотици американски бази Еврабия тропнала по масата! Пхахахахах

49

Поручик Ржевски

преди 6 години

Не мога да се сетя какво ми трябва от САЩ.Летяща тесла в космоса трябва ли ви?Дънки Левис?Подобието на кола шевролет?Смартфон за 2000 лв?Айде там да се изолират и да покажат какво могат.Бойко да отиде да им направи метро връзка до летищата, че са много закъсали.Освен с кола няма как да се придвижиш от летището до близкия град.

48

Анонимен

преди 6 години

ЕС щели да налагат мита на САЩ... Абе, смешковци - те са ви напълнили задния двор с войници и бази, какви мита ще им налагате?!? Ако обърнат другата страна на пръчката, тогава какво ще налагате?!? перуката може да се събуди ядосан утре и да няма ЕС изобщо

47

Ром Бакарди

преди 6 години

Започва Великата Икономическа Война между ЕС и САЩ и кой ли ще излезе победител -Кита май ще е печелившият .)

46

-

преди 6 години

То няма стоки произведени в US, всичко от US е произведено в Китай. Това е част от споразумението им с Китай, все пак те ги измъкнаха от едната им дългова криза преди няколко години. И да сложат 25% то всичко идва от Китай.

45

men

преди 6 години

кви мита кви 5 лева. да накарат епъл, амазон и гугъл да плащат нормални данъци и ше свалят митата веднага. повечето от американските фирми не се водят американски (пощенски кутии в холандия, люксембург, офшорки и т.н.) и продуктите им не се произвеждат в америка. дори уиските е собственост на някоя коминтерн корпорация за която няма данъци и закони. кого баламосвате бе кукли на конци? да не говорим че ако сложите мито на уискито само заради твоята глътка джункер и чичко ти шулц ше трябва да дигн

44

Анонимен

преди 6 години

Де мъцни нещо, нема с кой да се заяждам :)

43

Анонимен

преди 6 години

Обещавам, да обясня на тетка ти, докато си почиваме между тekoвете, че проблема ти е в лошото детство, както и аномалията да имаш родители мъже със цариградска ориентация :)

42

Анонимен

преди 6 години

Метафора значи? А може ли да го туря в метафората на тетка ти?

41

Анонимен

преди 6 години

Точно така! Данъци за краварите до дупка! Примитивните нямат място в Европа!Също така солиден данък на всички НПО-та финансирани от Сорос - да останат платните му *** на сухо!

40

До 42

преди 6 години

Тук не става въпрос за "банани на север" ,а за ниво на развитие и се нарича метафора бе ,путлераст.Може ли да ти толкова *** ? Акъла ти стига колкото да си вържеш обувките.

39

Анонимен

преди 6 години

Всички американски военни бази в ЕС да бъдат затворени и войниците и оръжието да бъде изтеглено. Перчема тогава да му мисли. Кой ги е упълномощил да са господари на планетата?!? Тяхното време изтече...

38

РОССИЯ

преди 6 години

сащ е пред банкрод трамп се чуди как да закрие дупките все повече мисли как най накрая откачи и ще се развали американската империя и нато няма да я има и света от тези откачалки ще си отпочинат без воини света ще живей спокоино

37

Анонимен

преди 6 години

Колко голем тоиди (чети наобратно) трее да си, за да ти хрумне мисълта за бананова република на север? Какви банани на север???? тоидИ!

36

Анонимен

преди 6 години

Икономическото джудже Русия, прави по-големи тостери. Примерно за да опече цяла северна Америка. Може и да я остъкли. Въпрос на избор.