170

Анонимен

преди 6 години

Обичам да слушам професора когато беседва ,атрактивен е и България има нужда от промяна ,но не ми харесва ,това ,че хора от Македония с българска свест и самосъзнание не го уважават и не говорят с добри думи за него ,а е редно да не се чуват критики по негов адрес,сигурно имат основание, ако иска да става президент

169

Горан

преди 6 години

Кана Субиги Кубрат, направо възхитено се върти в гробницата си... Предполагам, де!Истина е, че парламентарната република се е изчерпала, то за това доказателство е и римската империя, навремето си и Рим е бил република, ама после станал империя, но и тя е рухнала! Ще рече - светлите умове все някога помътняват! Остави в ръцете човешки власт, и те ще се овапцат! Само въпрос на време е! Но пък и анархията не е алтернатива!

168

bobi

преди 6 години

ще я оглави, ако доживее. На годинки е все пак човекът. И откъде го измисли това "кан" - не беше ли "хан"? Поне едно време така ни учеха в училище..

167

Гражданин

преди 6 години

Професоре, ако никъде другаде не можете да си прокарате идеите, и ако никой не ви взема на сериозно, си правите просто нов политически проект? Изглежда всъщност доста жалко, точно такъв да е президент на България и да взема еднолично решения, добър опит може пенсионерите, бавноразвиващите и *** да ви се вържат. Както се връзват все още на БКП.

166

Да

преди 6 години

Този проект се е вмирисал откъм главата. Едно време този Димитров се беше кандидатирал за кмет на Бургас, никой не го отрази. Сега щял да става президент, да си гледа созополските вампири и здравенцето.

165

Анонимен

преди 6 години

Дайте да говорим за нещо сериозно.

164

Майко милааа,

преди 6 години

Щом Божо и Калки ще оправят държавата,надежда всяка оставете.Да не говорим пък за учиндолеца......Ее,....да подготвим надгробната плоча на България.Борисов ни уби,тия ще ни закопаят.

163

Шефа

преди 6 години

Тоя възстаричък пенсионер , защо не си гледа старините и пиячката , а е тръгнал да се занимава с политически интриги?

162

Милица

преди 6 години

Който иска да има нормални закони в тази държава крайно време е да се гласува за Патротите , Кан Кубрат и партията на Слави Трифанов. Нека им дадем шанс и на тях. Ако има съмнение за подмяна на бюлитините. Сваляне на правителството и една от тези партии да идва на власт. Нека тези партии да са пъртвите сред управляващите. Свобода за нас смърт за предателите.

161

Преди 100 години

преди 6 години

Ленин Интелигенцията, това са лакеите на капитала, считащи се за мозъка на нацията. В действителност те не са мозък, а ***.Прав е бил другарят Ленин, Божо го доказва категорично.

160

Гост

преди 6 години

Прочетох двайсетина коментара,само подигравки и намеци.Явно не се харесва идеята на Б Димитров и виждат прогрес в държавата!!!!!!Аз съм за смяна не само за управлението на републиката но и на конституцията,защото държавата е просто затънала не до шия а вече и темето не се вижда!!!!!А в тоя си вид президентството е абсолютно излишно,за даване на мандат,вето и ходене по разни форуми ,когато и друга действаща сега институцията може да върши.

159

прост професор

преди 6 години

Простотията ходи по хората. Що не направи хаганат "агент Кардам, Тервел и Телериг"

158

Патриот

преди 6 години

И глуп акът Боко, се видя вече като президент, и побърза да звъни на президента Путин. Всичко е същото с дебели бели конци. Заспалата нация трябва да се запита вече, как аджеба Боко и Слави/другият кандидат за слава и още повече пари/, са с общ приятел- въпросния Божо. На всички е ясно,че това е заговор срещу президента Радев. Божо и Боко, а вече и Славуца са по-скоро за някой диспансер. С този политпроект се цели подмяна на вота на хората и Боко, като лудата Луна-президент, президент. Наглост!

157

А Димитър Иванов?

преди 6 години

Къде го забравихте да споменете и Митко-Гестапото като един от учредителите на тази ДС глупотевина? Или вече се крие, че да не отблъснат наивниците от бъдещия полит-проект?

156

Анонимен

преди 6 години

Сбогом "Професоре" никрологът ти се подава от джоба.

155

Анонимен

преди 6 години

Божо не се е побъркал. Поредното мек.ере на Боко. Блюдолизците усещат падението на цар Тиква и се чудят как да го спасят. Падне ли Боко, изритват ги от масата и тях.

154

Анонимен

преди 6 години

Божо се е побъркал

153

мнение

преди 6 години

Този е патерица на ГЕРБ. Гласуваш за него и получаваш ББ, а като бонус ЦЦ.

152

Една българка

преди 6 години

Много хубаво, ама на кой да вярваме вече не знам????Обезверихте народа, ДРАГИ ПОЛИТИЦИ!!!! Народът е смазан,беден,болен,отчаян!!! СТИГА повече подигравки, СТИГА!!!! Изгонихте хората,а сега се питате,кой ще работи тук!!! На кой да вярваме? Ако наистина бяхте работили за народа и за България -България щеше да бъде РАЙ!!!!!! Не ВЯРВАМЕ на никого!!!!!!

151

Анонимен

преди 6 години

Този е страхотен човек. За на маса. Сигурен съм че е взел решението с гроздова в ръка и сочейки с пръста някъде напред и нагоре.