13

Ха-ха

преди 6 години

Народа чака вече някой закопчан те още комисия избират

12

Анонимен

преди 6 години

Ехеййй не трябва ли народа да ги избере а не да продължавате да ни гарите герб си го избраха, кога ще влезе някой от управляващите в затвора като ви е приятел, стига се гаврихте с народа.

11

Анонимна

преди 6 години

КТБ-извинете за грешката!

10

Анонимна

преди 6 години

Айде едно по едно да го карате.Пьрво разрешете делото КГБ.Да видим с очите си как врьщате парите обрагно.След това оправете кашата с ЧЕЗ,която забьркахте.И ако останете на власт след това значи ще можете да се справяте и с корупцията изобщо...!

9

Анонимен

преди 6 години

Боже господи! Сами си ги предлагат и си ги избират! Каква борба с корупцията може да има тогава!? Замазване на очи пред хората и пред Европа! Нищо повече! Пълна гавра, като всичко останало!

8

Ликвидiрат БЪлгарите

преди 6 години

Наглеците продължават да ограбват хиляди милиони от народа за НАГЛО Престъпни проекти вкл магистралки/унищожават милиони декари ценни земи трайно завинаги/ЗА ВИЛИ и палати и къщи за гости с яхти за милиони джипове самолети и басейни за избранници на турско говорящи терористи на власт в МИнистерство на земеделието и горите./били от ДПС /оперативна програма развитие на селските региони/

7

Анонимен

преди 6 години

Нали никой не вярва, че герп ще се борят сами със със себе си, най- много да отстранят двама-трима кмета на населени места със затихващи функции, но до депутати, министри и висши магистрати няма шанс да се стигне

6

ЛИквидiрат БЪлгарите

преди 6 години

Досега годишно НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ чрез министерства ведомства и парламента ограбват десетки хиляди милиони от народа.Ограбените милиарди се перат през КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ ПО ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ..Вижте тези двамата имат ли поне един подаден протест срещу нагло престъпната анти човешка практика.Заради нагло корумпирани на власт е срината раждаемоста .НАд 5700 000 българи нямаме доходи з а оцеляване..

5

123

преди 6 години

Тоя от ГЕРБ " няма" никакви шансове... Поредната простотия и гавра с народа... Как пък не измислиха нещо хубаво да е от полза и за хората... Само за тях са грабителските измишльотини... Предатели!

4

мазохист

преди 6 години

Аз ще съм шеф на антикорупцията и ще се налагам с бич,когато съгреша.

3

Анонимен

преди 6 години

На снимката:Руският Троянски кон аха да влезе в Народното събрание !

2

zeus

преди 6 години

Няма никакво значение кой е шеф, в България корупцията се бори само на думи. Сложете за шеф на комисията някой китайски прокурор и гледайте какво ще стане ;)

1

Анонимен

преди 6 години

Ха ха много титли бе! Да се чудиш откъде толкова корупция в България!