270

на снимката

преди 6 години

Кадър от филма "Мисия Лондон" 2.

269

Бай Кольо

преди 6 години

Да госпожо!Тоалетът става проблем,когато се появявате публично до човека с най-високият пост вБългария,т.е. ставате публична личност.Не ви гледа само съпругът ви.От облеклото ви трябва да лъха сдържаност, вкус и елегантност,а не дантелен КИЧ.

268

Shot

преди 6 години

Bg suverenat hem si plasta za kefa, hem sa oplakva, marmori i sa nervi....ami zasto izobsto porachva i plasta tesi bulamachi?! :-)

267

Анонимен

преди 6 години

Ами то до тоалетните се свежда вижте какво води едно пикаене

266

Анонимен

преди 6 години

...как ме "оценя" човекът до мен. Защото съм негов избор...---Цял народ разбра по какви критерии летеца е избрал любовницата, заради която си развали семейството и изостави две деца в тийнейджърска възраст.Всеки има право на лош вкус в частност, но когато е избрал да се занимава с политика всичко става обществено достояние поне за 5 години мандат.

265

Анонимен

преди 6 години

Тоалетите не са проблем. Проблем е това дето е в тях

264

Додо

преди 6 години

Деса- ***. Толкоз! Не му завиждам на чорапа с тая махленска змия!

263

Анонимен

преди 6 години

Толкова грамотен ПР, че се самопогреба имиджово само за няколко месеца с подобни злобни изказвания. Малък човек,който не може да се извиси над махленските неща. ама ниво, кво да го правиш. Иначе "ОЦЕНЯ" кърти....

262

Анонимен

преди 6 години

Тази какъв ПР е, като всеки нейн пост, освен, че е неграмонто написан ("оценя" ?!?), е изключително махленски. Няма ли чувство за такт тази ***? Кога излезе от село, кога стана аристократка....

261

Аман

преди 6 години

След отчаяното словоблудство на самозабравилата се госпожа (Dessy Radeva - защитниците на българщината, точно така изписват имената си бай дъ уей), на всички "ни светна" защо има толкова много пословици и поговорки за мълчанието и неговата стойност.Si tacuisses, philosophus mansisses.

260

Анонимен

преди 6 години

приличат на меко казано стари уличници. Дантелата е последното ,което тршбжа да си позяоли дама с обществен пост.Съвет към Радева- избягвай рокли с коланчета-нямаш талия! Ориентирай се към рокли с висока талия, така липсата на такава не се забелязва. Също, коса със светъл тон не отива на тена на лицето ти. Имаш леко клоунско излъчване при контраста на тена на лицето ти, грима и косата. Топъл кестеняв тон е препоръчителен в твоят случай. Йотова каквото и да облече , има един и същи вид.

259

СатаНАТО

преди 6 години

Изречението Бисимайката , дълга жено! не е правилно.Първо, бисимайката не се пише слято.И второ, дълга жено трябва да е с главна буква, се пак става въпрос за жената на Президенто.

258

Анонимен

преди 6 години

Тази голяма бяла птица освен, че не е особено интелигентна, е и доста злобна. От поста й става ясно, че не е и особено грамотна - на български се пише "оценява", а не "оценя". Малко като в "Криворазбраната цивилизация" - пазо боже сляпо да прогледне. Аман от *** с претенции.....то на челото му пише, че не е стока.

257

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука, какви рокли носели тези ? На дребнавите душички, които си нямат живти, ето на кого...

256

Анонимен

преди 6 години

Миличките!...Ако не беше куманизъма щехте да одите с офците по цървулки и сукманчета...

255

Анонимен

преди 6 години

много злоба,то на физиономията на двете е изписано.няма благост.няма женственост.няма мекота и интелигентност.а и тръгнала да отговаря като някоя махленка.усойница

254

Анонимен

преди 6 години

Жената си търси внимание. Нищо повече.

253

Нов

преди 6 години

Проблем са разбира се! Нали представяте България. По-добре не се показвайте - резилът ще е по-малък. Аман от плашила. Пайнерките изглеждат по-добре и по-малко смешни

252

До Hhh

преди 6 години

Много ме интересува даже, защото ни харчат БЕЗПОЛЕЗНО данъците и не ни оставят да си живеем нашия живот! От такива случайно попаднали и ненаситни ... сме на този хал!

251

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е че харчиш държавна пара за кич,***! Ако не можеш да го разбереш, значи толкоз ти е багажът!