27

Антоанета Михайлова

преди 6 години

Ами да, това нали не е Пирин или Витоша, не е национален проблем. Да си се оправят хората, кой как може. Зелените не се вълнуват от такива неща. Няма далавера и си затварят очите. Ако можеха да се усвоят няколко милиона добре, ама като не може не ги е еня.

26

Виктория

преди 6 години

А къде са паркетните еколози? Те само за Витоша и за Пирин протестират и то на жълтите павета. Така че жителите ще има да чакат подкрепа от тях на кукуво лято.

25

annybody

преди 6 години

На "зелените" им се плаща в зелено - и то много, НПО-та на Сорос и лобита на Австрия и Швейцария. В "Абдовица" напоследък са позакъсали откъм зелено, та май ще си останат обезлесени.

24

Анонимен

преди 6 години

Алоооооо ЗЕЛЕНИТЕ! Къде сте?!

23

Анонимен

преди 6 години

Я да видим сега реакцията на Зелените. Голям майтап - няма ги никакви. Сигурно четат Истамбулската конвенция и ронят сълзи.

22

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не е трудно да се провери далаверата. Ако не се провери - значи има интерес на властимащите. И си вкарват автогол, ако не го направят и резултатите да станат публични!

21

спомени

преди 6 години

А БЕШЕ ВРЕМЕ КОГАТО ЕДНО БГ ДЪРВО НЕ СЕ СЕЧЕШЕ. ДЪРВЕНИЯ МАТЕРИАЛ ИДВАШЕ ОТ КОМИ. НЯМАШЕ СВЛАЧИЩА, НАВОДНЕНИЯ .........

20

иван

преди 6 години

Свидетели сме как правилното гласуване на изборите се монетизира- добив на дървен материал от разни фирмички, осигуряване на работа по санирането на блокове от недотам квалифицирани, но дали своя глас за каузата хора от малцинствени групи...

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Ония зелените ла й на дето блокираха софия къде са?!?!"---НЕма ги. "Абдовица" им е далече; никой не плаща.Виж да беше у "Борисовата"... или по "Витошка, 'се нЕкой зелен щеше да дойде да протестира от 10:00 до 11:оо сутринта...

18

баба Яга

преди 6 години

Къде са зелените еко защитници??? Изглежда, че протестират когато и където им е изгодно!!

17

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде по страната се сече мащабно.Гарантирано от ГЕРБ.После те ще се изнесат с парите,а за населението тук ще остане пустиня.Няма гора-няма реки,няма вода,няма реколта,няма чист въздух

16

Анонимен

преди 6 години

не е само там , и покрай Нови Искър е същата история

15

В Пещера

преди 6 години

е същото. Секат се горите както никога не са се секли преди. Имаме едни от най красивите места в Родопите но гората оредява буквално с всеки изминат ден. Преди имаше горско стопанство което контролираше сечта и маркиркираше дърветата. Сега контрол няма, маркировка няма. Като се разходя по балкана откривам пътища за сеч които ги е нямало преди. Кметът разреши градът да излезе от Купена национален парк под ООН, за да може на Домусчиев завода да се разширява и замърсява без външен контрол. Мафия!

14

MaMka iM

преди 6 години

Имена, имена дайте. И да видим кои са. И какво чакаме от институциите. Че то такива в Родината ни няма. Всичко е корупция, безхаберие и чакане на сигнал от нас. А даже и тогава се скатават по бюрата си в очакване на заплатата.

13

Зеления

преди 6 години

Тая гора на Абдица не й трябва. Напълно излишна е. Подкрепям строежа на новите блокове там.

12

ни са знай

преди 6 години

Хрупкат козиците, чезнат гориците, и гладуват сърниците....

11

Да

преди 6 години

Репортера е номер 1 :)

10

Анонимен

преди 6 години

Ония зелените ла й на дето блокираха софия къде са?!?!

9

Антонов

преди 6 години

Много ми е интересно къде са сега Зелените, който уж защитават природата? Явно не са им платили, иначе щяха да са първи на протеста!

8

ПАРИ

преди 6 години

0,8 м2 дърва са 100 лева .Тази Гола Сеч струва около 1500 м2 - Националната Лотария пасти да яде - кой е направил далаверата може да си купи нов Джип и Нова Къща в Затворен Комплекс .