609

Анонимен

преди 6 години

Никакъв свещеник не е този човек. Офицер от КГБ, милионер притежващ дворец в Русия, вила в Швайцария, както и яхта!!! Доскоро носеше часовник Breguet за над 30 000 долара!! Спи само по 5 звездни хотели, няма манастири ала-бала! Същия агент има и изказване, че видиш ли човешките права били ерес - не трабвало да се допуска човек да прави каквото желае (а вероятно каквото велик Путин каже)!! И тоя руснаците ми го пускат тук да прави скандали! И жалката червена йотова му се кланя му целува...

608

Анонимен

преди 6 години

Хаиде сега тези полкове не били полски,финландски,литвийски,най-били руски,а къде е заповедта от руска страна,че тези техни полкове се дислоцират за участие във военни действия по други места,че още и на какъв език са говорели в полковете всеки един по себеси и между себе си като са тръгнали и дошли по нашите места,ако са руски от руската армия значи тогава тези страни са били под тяхно пълно владение,ако са смесени то полувладение васално като задължение са давали войска в подчинение,а румънски

607

PD

преди 6 години

Патриарха удари камбаната, а звънна в ума на всеки Българин. Импулса Истина, е много по древен, от всички идеологии, на които се подчиняват днешни псевдо умници. Този импулс е над национален, проследим през всичките Български държави, до днес.Българино, не може да служиш на много господари. Има само един, този който даде на хората импулса за Истина, Правда и Свобода. Кой разбрал, чул. Време разделно е. Няма място за двама господари на планетата.

606

Анонимен

преди 6 години

много му здраве на кагебееца! мисли, че като е надянал маскараден костюм, не се разпознава - хахахха! Тоа верва в Господа, колкото всеки средностатистически муджахидин - далавера, политика, ала-бала

605

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави американците,че ни освободиха от турско и фашистко робство,да са живи и здрави германците,че ни научиха да четем и пишем,да са живи и здрави от Брюксел,че ни научиха на джендърство и инцест.Господ здраве да им дава и на майките им и на бащите им до девето коляно.Поклон!

604

Анонимен

преди 6 години

Попе, връщайте златото не се ослушвай!!

603

Анонимен

преди 6 години

Патриарха на КГБ - невидимата хипернагла ракета на Путин, дойде вся раздор, направи кръгом и си замина с подвига опашка, - огорчен !

602

Анонимен

преди 6 години

Герберушките са нискоинтелигентни, банални; стадо, което не задава въпроси и върви след чобанина си. Винаги са съгласни с мнението на чобанина си, дори самият чобанин да не е съгласен със своето мнение. Чобаните от Европа са им дали нова генерална линия на партията, която следват като мравки. Сега най-новата историческа европейска евроатлантическа истина е, че Полша е освободила България от Османско робство.

601

Анонимен

преди 6 години

Болшевиките, напуснете България!!!

600

Разберете ги!

преди 6 години

Голямо квакане в соросоджендърското блато! Жабоците се напъват яко, добре усещат, че иде северният щъркел с големия червен клюн.

599

чамадан вакзал

преди 6 години

Арменския поп го чака да му се оплаче от Българите

598

Анонимен

преди 6 години

На руския *** не му мина номера! Свещенник, макар и кагебист не му е работа да говори за политика, като гост в чужда държава! Мърсен провокатор! Да си ходи, да не се и връща повече!

597

Анонимен

преди 6 години

Нека се обезводнят от плюване!.Ти си се дехидратирал отдавна...

596

Анонимен

преди 6 години

Ако Путин не разбрал колко е желан в България, да пита попа !

595

Българин

преди 6 години

Не бойте се братя българи защото джендърите и Кирякстефчовците никога няма да свършат! От устата им винаги ще излизат змии и гущери понеже "От препърнено сърце устата говорят"Мат.12-34Те са за наше изкушение, а също и за да се научим да различаваме българи от еничари.Ние знаем кой ни освободи и кой след това ни раздроби на парчета жива плът която още кърви! Докато има още живи българи това не могат да ни го изтрият от съзнанието шорошите и техните мекерета. Нека се обезводнят от плюване!

594

До 625

преди 6 години

Дано не се връща никога ! Остави се, Путин идва! Давай да се отпишем от соросоджендърската дружинка навреме.

593

Историк

преди 6 години

Те, такива нагли и арогантни като този кремълски Поп са били всичките освободители на които са кръстени централните улици на столицата ни.Не случайно бързо-бързо след Освобождението повечето русофили, разочаровани се разграничават от сляпата русофилия, като Стефан Стамболов, Иван Вазов, Захари Стоянов...!за справка: виж Историята

592

Анонимен

преди 6 години

Който не харесва 3 март и Русия - бохчата, Централна гара, Ориент експрес, Диарбекир!

591

Коко

преди 6 години

Не се получи това за което го изпрати Путин и за това пуска отрова...

590

Анонимен

преди 6 години

Дано не се връща никога !