23

Андрей

преди 4 години

А1 стартира въвеждането. В редица страни има голям отпор за въвеждането. Редица тестове не са проведени за да се изчистят съмненията относно последствията за здравето на хората. А да не говорим за големия лобизъм, чрез който се внедряват 5G мрежите

22

Аман от простаци!

преди 6 години

Мнозинството от обикновените хора няма да могат да се спасят от 5G!Знаете ли какво представлява принципа Boiling frog ?? Съветвам ви да проучите защото това е вашето бъдеще!Защо мислите че всички милиардери си построиха подземни бункери през последните няколко години? Или защо си купуват острови по средата на океана?Или защо всички военни сили има подземни бази на половин километър дълбочина? От какво се пазят? За какво се подготвят?Използвайте сивото си вещество! (ако можете).

21

Аман от простаци!

преди 6 години

5G няма нищо общо със вашата интернет скорост! Наистина ли мислите че на корпорациите им пука за вас?Тази технология е просто една от много мерки които се приемат във световен мащаб със цел НАМАЛВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА. Първоначално докато изградят цялата мрежа, системата ще работи на ниска мощност за да не могат овцете да усетят какво става!!!. А когато мрежата достигне пълно покритие просто ще пуснат мощността на МАКС! (300GHz)И ще изпържат овчите мозъци на бавен огън.

20

Аман от простаци!

преди 6 години

Да живееш в обсега на 5G предавател е все едно да живееш на 5-10 метра от далекопровод за високо напрежение (400kV)!Само за сравнение повечето микровълнови печки работят на 2.45GHz (дължина на вълната във въздуха 122мм)5G на средна мощност 150GHz има дължина на вълната 2мм !!!! и това е при много по високо захранване! Дори сегашните GSM предаватели са между 2-6 kW. Тоест ако стоиш във близкия обсег направо се пържиш на бавен огън.Още ли се чудите защо има бум на раковите заболявания???

19

Аман от простаци!

преди 6 години

5G е военна технология и няма абсолютно нищо общо със сегашните мрежи 3G/4G.Сегашните мобилни мрежи използват радио вълни във диапазона 800MHz - 3GHz. 5G първоначално ще работи във диапазаона 20GHz-100GHz като идеята е че когато бъде изградена пълната мрежа диапазона ще се вдигне на 100GHz-300GHz. Разбирате ли за какво става въпрос? Това е МИКРОВЪЛНОВА радиация! Във този диапазонговорим за радио вълни със дължина 1мм и надоло плюс голяма честота на предавателите. Това е геноцид!

18

Анонимен

преди 6 години

13-ти, не охкай кат насилен, а запомни, че всяко следващо поколение ускорява потреблението. Доста елементарен факт, който изглежда трудно влиза в твоята глава. Забележи думата - ускорява! Айде питай сега някой, да ти обясни какво се крие зад тази дума!

17

муахаха

преди 6 години

маймуните слагат минуси на този/тази под мене, при положение, че още преди 50 години има хиляди научни изследвания и публикации по отношение на влиянието на радио, електромагнитни и микровълнови лъчение за здравето на човека - в тоя смисъл 5G е като тих убиец, но какво ли разбирам аз?!

16

к0нсерва

преди 6 години

геноцида продължава, а офцъите блеят и се радват на новото канцерогенно лъчение!

15

Анонимен

преди 6 години

Реално тази скорост е излишна в 99.95% от случаите. Освен ако не измислят нещо, за което да му е нужна на потребителя, ще си остане рядкост...

14

Анонимен

преди 6 години

"На мен Самсунгският андроид не ми дава да си деинсталирам Фейсбук."Да ти е за урок и да не си купуваш Гнусмас друг път!

13

Анонимен

преди 6 години

ох... как не разбрахте, че 4г не ви точи по-бързо мегабайтете? Ако една песен е 4 МВ, с която и мрежа да я свалиш, тя си е 4 МВ! Просто скороста, с която я сваляш през 4г мрежата е много по-висока. Затова за едно и също време може да потребиш повече МВ

12

Анонимен

преди 6 години

В България Гинка ще прави 5G

11

хьхцн

преди 6 години

На мен Самсунгският андроид не ми дава да си деинсталирам Фейсбук.

10

Смукалбърг

преди 6 години

"Само Фейсбук ми източва 1/3 от мегабайтите като се обновява два пъти на ден."Е ти защо ползваш фейсбук? Деинсталирай тая ционистка шпионска глупост и ще си една идея по-щастлив.

9

Анонимен

преди 6 години

Скоро започвам да правя междугалактически мобилен интернет.Ангажирал съм Space X да полетим из Космоса и да сложим няколко антени на Луната и Марс мобилен интернет със стандарт H7-21 мрежа барем най-после се свържем с извънземните.

8

Анонимен

преди 6 години

Бе не знам друго, но знам и виждам, че 4g ми точи мегабайтите по-бързо от 3g за едни и същи неща. Предполагам че 5g ще ускори още потреблението. Но пък и нещата няма как да застинат. Това е прогресът. Щом е споменато 5g, значи ще го има. Всичко е състезание за повече цифри. Аз не виждам и разлика м/у 3gb и 6 gb ram, но увеличението върви с пълна сила, както и цената.

7

Анонимен

преди 6 години

То сега няма кой да инвестира за да достави нормална мобилни връзка в бг, да не говорим за слабо населените региони дето хич я няма... смарт устройствата имат нужда повече от стабилна връзка, отколкото бърза, но това в другатема

6

гост

преди 6 години

До 2В Москва има и алкашкаG.

5

Ивчо

преди 6 години

с добро покритие и 3g e перфектен за смартфоните, другото е излишен лукс, в крайна сметка теябва и някой да работи не само да си зяпат телефоните...

4

Гошо от Лисичево

преди 6 години

а 6G кога?