66

Анонимен

преди 6 години

По-безумно заглавие не съм виждал. Има 3 постулата на руската пропаганда:-Меркел си отива ! Да ама не.-Путин празнува блестяща победа в Сирия. Да ама войната си продължава.-ЕС се разпада! Да ама не.

65

Анонимен

преди 6 години

ПО СКОРО НАЧАЛНИЯ И МАНДАТ НА ОЩЕ МНОГО СЛЕД ТОВА!

64

Ira

преди 6 години

Как ли някога са живяли хората изобщо без госпожа Меркел? Разбира се, това е било много отдавна, в далечното минало...Сега тя е програмирана за власт и и незаобиколима. Няма вече Чърчил, Вили Брандт и Де Гол. Има само целесъобразни чиновници-джуджета.

63

На там

преди 6 години

Германската Баба Меца ще мачка русофилите като турист с гол заддник - таралежи.

62

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ МАНДАТ ПОКАЗВА, ЧЕ ЩЕ УПРАВЛЯВА ОЩЕ 5 СЛЕД ТОВА :DТАЗИ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА СЕ ОБЕДИНИ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ ОПОНЕНТИ САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ :D

61

Spiro Агню

преди 6 години

Малашевци или в Бакърената все тая .

60

Анонимен

преди 6 години

След това вече всички ще са *** и няма да има значение накъде.

59

Анонимен

преди 6 години

И аз искам силна,самостоятелна Германия,ама нямаааааааа.Лошото е,че и останалите европейски държави са така.Някой удря по Европа,а Европа е зависима и не може да взима самостоятелни решения.Не вярвай на данайците,дори когато ти носят подаръци.Но колелото на историята се върти.

58

Анонимен

преди 6 години

А кой, ще напише истината?За това, че партии като АФГ и ПЕГИДА са Следствие, на заселването на Германия от първо с турци а сега и с вякакви мюсулмански пришълци??От първата вълна (следвоенната) турски пришълци има някаква нищожна част приела европейската култура, но оснаовната маса си остава "дива-анадола" - живееща в собствени затворени общества. А относно новите пришълци ласкаво наричани "бежанци" - надежда всяка оставете!За всички от горе-изброените "заселници" важи :"дивото СИ зове!"

57

Анонимен

преди 6 години

"Дойде време за финалният мандат на Меркел. А след това накъде!?"Дойде време за финалната глътка въздух на този уроддд. А след това - в гробището за престъпници срещу човечеството!

56

Анонимен

преди 6 години

Ами след това на пенсия. Къде другаде!

55

ФАКТ

преди 6 години

Алтернатива за Германия е втора политическа сила в момента и набира още избиратели със всеки ден.Вижте в нета за повече инфо. Има много информация по въпроса.Това е основната причина да се създаде тази безмислена коалиция в която няма печеливши а само губещи.CDU на Меркел губи министерстото на икономиката и външно министерство,те се взимат от SPD.А това са най важните министерства.2021 ще е интересна политическа година.

54

Оптимист

преди 6 години

Аз много се надявам поне в заглавията да спазвате правилата за употреба на пълния член. Мога да предложа курсове по българска граматика, във вашия случай - за начинаещи :)

53

Анонимен

преди 6 години

Тука преди месец пускаха статии "Край с Меркел, Алтернатива за Германия спечели изборите, тям подобни". И какво стана?

52

Край

преди 6 години

Какво искам от Германия? СИЛА !!! И ДА УПРАВЛЯВА ЕВРОПА така, че ЕС да е най-най- силния в света. Не само, като голяма и самодоволна икономика на застаряващи нации. А като военно-политическа сила която да господства над света. В момента политиката на Германия е функция от тази на Сащ съответно ЕС е придатък на САЩ.

51

Факт

преди 6 години

Толкова е добре германиика че няма ряждаемост индустрията нямя работници а немският индекс всеки ден е в срив ня минус 3 процента.А през тва време поредният американски съд го лови с дизели маймуни и тн. и те си плащат под масата за да не ги изритат от там!

50

Анонимен

преди 6 години

До 53:Ама, защо си отишъл в Англия бе, да рискуваш скъпоценния си живот и да те поробят, като твоето място си е Русия !Спасявайки се бързо да не те мислят твойте русофили !

49

Анонимен

преди 6 години

До русофилите.Гледайте си кремълската Мумия дали няма да ви преживее, а не ронете крокодилски сълзи за Германия !Като не ставате и за чеn за зеле поне си трайте докато ви дават по някое евро да преживявате !

48

Анонимен

преди 6 години

До Край: От безКрайните ти тиради не става ясно какво искаш от Германия, държавата заради която хиляди хора от цял свят се хвърлят в морето да се дават, за да стигнат до нея ! Или искаш да вземе акъл от Русия, от която хората бягат презглава...включая и най-фанатичните русофили !?

47

”А след това- накъде

преди 6 години

Ами,след Меркел,цяла Европа - на май..на..та. си. Тази луда кра..ва ще ни довърши.Европейците ще се броят на пръсти. Ще се носи уханието на исляма.