278

Българин Патил

преди 6 години

До АнонименПич, Ние сме българи бе! Къде да бягаме? А не е ли по-добре да си оправим държавата, вместо да бягаме? Мястото на българите е в България. Родоотстъпниците да бягат!(Извинете за неволната грешка в предишния пост!)

277

Българин Патил

преди 6 години

До АнонименПич, Ние сме българи бе! Къде да бягаме? А не е ли по-добре да си оправим държавата, вместо да бягаме? Мястото на българите е в българия. Родоотстъпниците да бягат!

276

Анонимен

преди 6 години

Не разбрахте ли че се извършва геноцид над Българското население катуница не ви ли даде поука събирайте куфарите и бягайте от *** враг номер1 на Българите в държава поне с малко справедливост.

275

Прокурори Съучастниц

преди 6 години

Да,навръх 140 годишнината от Освобождението,Магистратите или Джелатите от Прокуратурата,демек Диктатурата, и основните Закрилници и Вдъхновители на Престъпността и Антибългарския терор в страната,ни върнаха във времената на Козият Рог и Време Разделно и Балканджи Йово,където както и сега,с Подкрепата на държавната антибългарска власт същества с по-тъмна или не толкова кожа и най-вече съзнание,са провеждали геноцида срещу нас в тъмните векове на робството-днеска този,утре онзи,а следващите може да сме ние...Тези Институции трябва да отговарят за Съучастничество и в престъпленията на рецидивисти

274

РОМ

преди 6 години

Не се правете на ударени с мокър *** всички протестиращи РАСИСТИ.Първо-разследващите да проверят дали вратата на Доктора е разбита.Второ-щом доктора е бил ранен от нож на ПЛЪХА,защо доктора не е потърсил спешна помощ.Трето-защо след като е застрелял Плъха не се е обадил на 112.Четвърто-Плъха ако е бил застрелян в апартамента,нямаше ли веднага да падне мъртъв,човек прострелян в гърдите не може и крачка да направи а тук говорим на около 100метра от апартамента на доктора.Също така се говори че

273

Keramig

преди 6 години

Ko stana s gazovoto parno parno na Bulgariata i lifta Poduene - Darvenica... jivi li sa?!

272

Атанас

преди 6 години

А и още нещо -няма какво толкова да се тръби и говори за това постоянно в медиите -ясно хванал го да краде - убил го и толкоз . Нека не се отклонява вниманието от наистина съществените неща - сделките на мафията ,всички знаем за какво говоря .

271

Атанас

преди 6 години

Ще го застреля разбира се ,няма да го черпи ракия . И това не е убийство , това е защита на имуществото и е право на всеки да се защитава когато влязат в дома му . Доктора трябва да награден затова ,че се защитил и е отървал обществото от един *** .

270

.....

преди 6 години

..Tursil..nameril! Na kradetca..rucete!

269

Данаил

преди 6 години

Референдума на Слави Трифонов беше заметен под килима. Там имаше въпрос касаещ Шефовете на РПУ-тата. Трябва да се приватизират.Ще си плащаме, за да нямаме крадци. Ще ги стреля длъжностно лице. Явно в България да се защитаваш лично НЕ Е РАЗРЕШЕНО. Животат ни е труден. От Османско робство се освободихме, но от кражби - неможем, Съдебната Система ни обръща гръб. ДО КОГА ?

268

Ro

преди 6 години

До АнонименMali ama si tup

267

пловдив

преди 6 години

Скоро, Пловдив ще бутне и правителство и скапаната правосъдна система. Чашата преля дърти другари и другарки.

266

България иска:

преди 6 години

Свобода за д-р Димитров!

265

Анонимен

преди 6 години

ВЪВ ЗАТВОРА ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ 5 ГОДИНИ ПЛЮС ОЩЕ 5 ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НЕРЕГИСТРИРАНО ОРЪЖИЕ!!!ЗА УБИЙСТВОТО НА ПЛЪХО НА УЛИЦАТА ЗА КРАЖБА МОЖЕ ДА НЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА НО ЗА ГОРНИТЕ ДВЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

264

Xxx

преди 6 години

Свобода за човека

263

Анонимен

преди 6 години

КРАЖБАТА НА КОЛА ИЛИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ СИ Е СЕРИОЗНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НО НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ ДАЛИ Е РЕДНО ДА УТРЕПЕШ КРАДЕЦА НА МЯСТО!

262

Анонимен

преди 6 години

Колкото по малко крадци, толкова по добре. Ако това се случваше всеки ден, нямаше да има кой да краде. Или три пъти го хващат да краде - доживотна. И да работи вътре да се самоиздържа.

261

Анонимен

преди 6 години

До 284 Ти да не си съучасника та си толкова запознат?

260

Тъпи

преди 6 години

Щом няма закон който защитава собствениците на имот от натрапници в тоази момент нещо ми влезба в главата да си направя армия банди да обират и заплашват собствениците на имоти тъй като закона защитава натрапниците.Цял живот работя и си изкарвам пари за да си купя имот,обзавеждане и др. ,но ако закона все още позволява и ми се случва да ме оберат,изнасилят,убиват и др. ще си променя начина на живот .За съжаление не живея в БГ и тук където живееме не се случва такива неща .

259

Анонимен

преди 6 години

Пък и в гръб да го е гръмнал, какво от това. Какво прави у тях посред нощ. Лекции ли ли ще взима кюнеца. Щом е в дома му без покана, прав е доктора. Държаво защити си хората. Свобода.