5

Пегида

преди 6 години

Кога най-накрая вие плиткоумни *** ще разберете, ча АзГ не е крайнодясна а традиционна консервативна партия?! В Германия си има крайнодясна партия и АзГ няма нищо общо с нея. Също така АзГ нямат крайнодясна идеология и политики. Няма да е лошо да ви образоват преди да ви пускат да драскате тоалетното си четиво.

4

Анонимен

преди 6 години

Статии за Алтернатива-та и Путин на кило в тоя сайт. А в нормални медии Алтернатива-та никой не я и споменава даже, защото е маргинална партия, която е навряна в ъгъла в Германия.

3

Анонимен

преди 6 години

Ислямизация на западна Европа и *** на източна Европа - все престъпления срещу коренното европейско население. На монополите са необходими послушни получатели на помощи за глава на извънбрачно родено дете, а не трудолюбиви, интелигентни хора, които се борят за правото си да се развиват, да творят, да отглеждат спокойно децата си. Защото идва ерата на роботите, които ще изхвърлят трудолюбивите на улицата, без работа, с бъдеще единствено на помощо-получатели.

2

Анонимен

преди 6 години

ПЕГИДА е кремълската НПО'шка в Германия, основана от бивши ЩАЗИ ченгета с активната помощ на бивши и настоящи КГБ сътрудници работили заедно с Путин в Дрезден и територията на бившето ГДР, а участниците са бивши ГДР комунисти и настоящите така наречени руски немци, които се оказват най-нелоялната малцинствена група в днешна Германия, които могат да се сравнят с русофилите в България !

1

българина

преди 6 години

имало акъл под тез каски останал... малко е късно... докато не вземат цялата власт са обречени на ислямизацияи циганиза ция като тук, донесена им от окупатора партньор сащ и господаря им израел