18

Анонимен

преди 6 години

Страхотно е, ама не важи за тръмпели.Тръмпелрът ще си ходи след три години, ако устиска без импийчмънт.

17

до 14 от 16

преди 6 години

Въпреки че съм критичен към ККП, както показах в долния си коментар, силно одобрявам това ,че китайските политици и хора като цяло се поддържат, а не са като българските. Българските политици трябва да отслабнат и също да започнат да си боядисват и стилизират косата. На нищо не приличат.

16

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не е страхотно! Да управлява до живот член на партия, коствала на Китай 60 млн души жертви! Китай напредна много и това е похвално, но истината трябва да се помни. Винаги съм се питал дали ако войната бяха спечелили националистите на Чан Кайшъ, днес цялата страна щеше да има стандарта на Тайван? А че тая партия трябва да си отиде - трябва, никоя китайска династия не е управлявала вечно. Но трябва да стане плавно и премислено, а не по български. По чешки ,словенски и унгарски трябва!

15

внимателно

преди 6 години

- Целта е да ме наркотизират и обсебят подава мирно ХУ дзи ПИН..

14

Симпатизант

преди 6 години

Говорим за 2пълни мандата!За връзване на номерата на другарите,с боя по косата,не се брои!

13

Анонимен

преди 6 години

Смее ли да каже друго? Кучето скача според тоягата. Китайските и руските ракети вече обикалят по зиг-заг три пъти света, преди да цопнат някъде.

12

Анонимен

преди 6 години

До СимпатизантКакво ще кажеш за нашия тикварски суджук? Той не се ли изхаби?

11

Анонимен

преди 6 години

Одобрява, защото му излиза на сметка, че му произвеждат евтини стоки. Иначе да са му спретнали една демократична пролет.

10

българина

преди 6 години

ако това го беще казал Путин Орбан или Ким щеше да е удар срещу демокрацията и всички соросгади щяха да скочат като един по команда, но понеже е Китай който заедно с Русия за една семица могата да овладеят цяла севрна америка с англия и австралия, ок всичко е точно... западналото, пардон, западното лицемемрие нямат карй,и ние сме в този съюз, за какво говорим просто.

9

Анонимен

преди 6 години

БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ ДО ЖИВОТ? НАРОДА ОДОБРЯВА!!!

8

Анонимен

преди 6 години

за Китай, за удобните арабски държави било срахотно, но за Русия и други неудобни страни е ужасно, според американците. Това е демокрацията на двойните стандарти в действие

7

Анонимен

преди 6 години

Всички взеха да копират от путин. Света отива на зле.

6

Симпатизант

преди 6 години

Този път ,не съм съгласен с теб бай Дончо,!властта е отговорност ,но и главозамайва!Два мандата са достатъчни,човек се изхабява,никой не е вечен!

5

българина

преди 6 години

а ако не одобрява какво???? я си гледате гмо кравите и оставете света намира, гледайте еврейските си проблеми в израел ...

4

ууу

преди 6 години

Тъмното Средновековие се завръща - крале, царе, бурки .... и анатема на голите снимки и секса във филмите.

3

Анонимен

преди 6 години

И за САЩ ще е добре Тръмп да е пожизнен президент.Ще построи една хубава голяма ограда от железобетон на границата с Мексико.С картечни гнезда,снайперистки вишки и патрулиращи летящи дрони.Няма да има бежанци,нелегални мигранти и тн.Цветнокожите банди от непълнолетни гангстери -"деца с мечти" както поетично ги наричат демократите ще са по затворите и гробищата.Лека-полека *** простотиите ще намалеят.Изобщо американците ще заживеят в един много по-добър и сигурен свят.

2

Анонимен

преди 6 години

"И вижте, той успя да го направи. Мисля, че това е страхотно. Мисля, че някой ден и ние трябва да го изпробваме", добавя президентът."Супер, направо още сега да внесеш проектозакона в Сената. Идеален си за пожизнен президент на ФАЩ.

1

Анонимен

преди 6 години

И ние одобряваме ако Тръмп остане президент на САЩ доживот. :)