51

Дидо

преди 6 години

Да, а от Киро идва само гела :)

50

Spiro Агню

преди 6 години

Да се радват , че вятъра не духa откъм казармите .......

49

Анонимен

преди 6 години

Стига негодуване! Ние им даваме истинско био, те се сърдят!

48

дядо Петко

преди 6 години

До БулгарМного хубав коментар. Искрено ме разсмя.Но си мисля, че при тоя глигански наплив дали в Турция няма да загърбят корана и да почнат да ручат свинско с винско? Ако това стане, вече няма да можем да отказваме на Турция членство в Евросъюза.Апропо - каква е съдбата на дивите прасета, лежерно полегнали из фурните на Одрин?Да не тръгнат сега към България турски хладилни камиони с печени прасенца? Че и виното ни тук вече е на привършване...

47

Анонимен

преди 6 години

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА,ПРОСТА"УВИТА НА КРАВАЙ ОКОЛО ПЛОСКО ТЕМЕ МЪРЛЯВА КЪРПА"от това по-политкоректно не мога да го измисля.

46

Булгар

преди 6 години

То това за канабиса е нищо,ти да видиш с дивите прасета какво става.Всички глигани от България все натам бягат,и сами се навират по фурните.Онези от татък в чудо са се видели.

45

Gal

преди 6 години

Е тоа е веке министър на министрите на външните работи. Кога има такъв за планетата пак този ще да е! Ще обяснява на марсианците от къде им е духнал вятъра, че се тръгнали да пушат и те канабис. То у Турцията кога пушеха това лай.о ние още се оглеждахме като чалдисани и питахме:Ко? Не!Те турците не знаят що е канабис, те не пушат от стотици години наред, те само си чистят зъбите с него... Мхм

44

Анонимен

преди 6 години

Ми , да не го берат като не са го сели.А защо отсам границата няма канабис?Всичко ошушкано от мигрантите дето ни ги спускат срещу парите на Шорош и подобни ли?

43

Анонимен

преди 6 години

Заглавиято е Ветровете от Балканите , само с копи-пейст не става а добри познания трябва по чужди езици

42

Анонимен

преди 6 години

До Коджабашев1 При супер силен вятър - до 50м2 Птичи акита!3 Идва от Юг ;)4 Гълъби в депресия...Направо ми оправи деня :Д

41

...

преди 6 години

До КоджабашевНе е истина колко много глупости бяха казани в един не толкова дълъг пост.Но пък иначе беше увлекателен и забавен, признавам ти го :)

40

..

преди 6 години

Айде сега... пак ние виновни! Хахахахахахах

39

Аз

преди 6 години

Гинка имала наглостта да поздрави народа с празника. Бойко не уважил тържествената вечеря на държавния глава. Управлението тотално изперка. Държавността вече е мит. Скандала с ЧЕЗ излезе извън страната. Западните балкани ще чакат още преди да започнат преговори за ЕС. Велизар Енчев ясно посочи кои и как притежават фотоволтаици. И т.н. само че тук си пишем за семена. Честито оскотял народа!

38

Анонимен

преди 6 години

много интересна статия

37

Коджабашев

преди 6 години

Конопа не се разпространява с вятъра явно и в Турция има калинки.При супер силен вятър може сухи части от ръстението да прелетят до 50 м. примерно ,но толкова .По -вероятно е с птичи акита да стане преноса .По принцип индийския коноп идва от Юг а не от С.,а и хибридите само една година дават подомство ,а дивия вариант се използвал за чай от бабите. Между другото си взех храна за гълъбите в която има конопени семена ,но семената не са наркотични и гълъбите ми са все още в зимна депресия.

36

нема лошо

преди 6 години

Ша пада кючек...

35

JJivanov geolog

преди 6 години

при откриване на стръкове се прави аналиz... обикновенно сигнализира з а тежки ядрени аварии в древноста. в ония региони са взривени две тежки височинни жълти бомби .В момента по магистралата з а Истамбул високо вредни радиоактивни скенери инсталирани на автомобили вместо доказано безвредни фарове с а активизирали тежко аномални участъци.Съветвам АНкара да забрани движението с включени фарове денем..Има откат по АНАдолския разлом в момента..

34

Внимателно

преди 6 години

Индииския коноп е специфичен био индикатор който докладва на околната среда за опасни проблеми вкл с проникване на замърсявания от древни тежко въоръжени цивилизации..нагли престъпници ползват полицейската мафия за преследване на всички които се опитват да го отглеждат в естествени условия..НАркомафията подържа така жестоко увреждане на милиони зарибени да пушат..КАо им продава остро токсични отровни сушени листа../отгледани с хидропоника и третирани със спец трови и други наркотици>

33

Аспарух

преди 6 години

Хайде пейте с мен "На Ердоган мустачките, та ра та та та чистачките"

32

Анонимен

преди 6 години

TC TC TC TC I VQTYRA S BG MAFIQTA