23

Милен Минев

преди 6 години

Дано да има повече хора като него

22

Ива Маринова

преди 6 години

Желая му успех!

21

Анонимен

преди 6 години

Христо Господинов е достоен български учител.Непросветените и българомразците са против такива,като него.Да му пожелаем здраве и успех.

20

Анонимен

преди 6 години

До Удивителна..по адрес на един млад български лъжец

19

Георги

преди 6 години

Дано повече млади хора последват неговия пример!

18

Удивителна..

преди 6 години

..злоба по адрес на един млад учител и то в днешния празничен ден...Жалко!

17

Левачката

преди 6 години

До Иван Адрианов, както и простотията, но да не ти обяснявам ти си добре запознат.

16

Сашо Нейчев

преди 6 години

Аман от хейтъри коментатори. Хем прости хем комплексари щото ги е яд че са никои

15

Иван Адрианов

преди 6 години

Злобата по хората ходи. Ми па напънете се и постигнете нещо

14

Анонимен

преди 6 години

Ристьо, какъв Катар какви САЩ? Ти не можеш да се изразяваш бре момко. Тръгнал да преподава. Вземи се научи малко ти пък тогава наливай на другите.

13

Анонимен

преди 6 години

"В САЩ по принцип се изучават само основни предмети ,както и в много други страни , тук това не е така ... Напротив децата се пренатоварват с глупости"В САЩ ако започнеш да учиш за тенекеджия, ще си умреш като такъв, а останеш ли без работа ще висиш на улицата с картонена табелка "трябват ми пари за алкохол". "Глупостите" с коите те пренатоварват в България ти дават възможност за многопрофилно обучение и по-голям избор от професии.

12

kirka

преди 6 години

Значи Ицката ми беше съученик, бивш футболен вратар и по английски едвам 4:)))). Слаба ракия, слаба мисъл и направо не ми се вярва че преподава на живи хора - много директорска смелост има в това училище. Иначе като видя, че кариерата му в БСП я няма никаква, реши че ще намери начин да си придаде значимост. Лоша работа.....даже не ми се коментират "предложенията" от САЩ и Катар....слаба работа сме народе. И като си помисля че хората го приемат чистосърдечно и му вярват.....направо падам :)

11

Силвия Николова

преди 6 години

Според мен човекът заслужава адмирации!Когато някой постига успехи,за съжаление,дори и в светли дни като днешния, показваме,че завистта не веднъж е попречила България да бъде още по-велика! Затова да си пожелаем повече сплотеност, все пак всички сме българи и за всички ни има място под слънцето! Честит празник!

10

Анонимен

преди 6 години

До до 4В САЩ, А ОСОБЕНО В КАТАР НЯМА ОФИЦИАЛНИ БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА. има т.нар. неделния училища. В САЩ ИМА САМО АМЕРИКАНСКИ УЧИЛИЩА. А БЪЛГАРСКИ КОЛЕЖ, КАКТО ТУК ИМА АМЕРИКАНСКИ, ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ЗАЩОТО ДОБРИТЕ БЪЛГАРИ СА ПРЕКАЛЕНО СТИСНАТИ И НЕОРГАНИЗИРАНИ ЗА ДА СИ НАПРАВЯТ. *** ОСВОБОДЕНИ

9

Анонимен

преди 6 години

До до 7В САЩ няма елитни български училища за съжаление. Благодарение на другарите социалисти и на такива като този.

8

до 7

преди 6 години

Да не забравяме , че в САЩ има много деца които се обучават вкъщи от родителите си . На този фон може и да е елитно българското училище ... В САЩ по принцип се изучават само основни предмети ,както и в много други страни , тук това не е така ... Напротив децата се пренатоварват с глупости

7

до 6

преди 6 години

В САЩ има български училища, но чак пък елитни, както твърди статията?

6

до 4

преди 6 години

В САЩ има български училища ....и не само в САЩ

5

Анонимен

преди 6 години

Абе вече всеки като реши да си придава важност обяснява как да се скъсвали да го викат в чужбина, ама той отказал. Скоро няма да се отървем от комплексарщина.

4

Анонимен

преди 6 години

Откога в САЩ и Катар?!?! се изучава българска история в средните училища?????