66

Анонимен

преди 6 години

И в зяключение - какво ни остава на нас - тези които сме извън глутницата.За по-младите, ако искат да просперират - да влизат вътре в Партията, или като симпатизанти, да търсят държавна служба или работа в близка до ГЕРБ фирма. За тези по-навъзраст - тихо, кротко и да добутат до някакви старини. Само да не са против, защото властта е обута в чепик, който рита здраво.Е - не пречи анонимно да си напишат мнението тук - все пак и това е нещо.Айде, сънародници ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

65

Анонимен

преди 6 години

Меркянтилните и безскруполни типове от БКП бяха справедливо наритани и изгонени от БСП. Това са привърженици на Живков, негови роднини и последователи, тези, които съхраниха откраднатото от Живков. Единствения на когото не му хванаха краденото от источните комунистически диктатори.Тези си направиха партия, залъгвайки хората с фалшива демократична реторика, но *** ка техни сбирки да видиш какво е. И ако помниш на БКП-то методите ще се сетиш кои са без да им гледаш биографиите.

64

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНеюо синв грешка.Точно БКП , представлявано от ГЕРБ са в тая сделка и чрез Борисов, Цветелинка и Гинка стават собственици на енергото, така, както вече са собственици чрез Златев на нефтохима. Еднолични, монополни властелини на национялните богатства. Издънките на БКП, понастоящем в ГЕРБ, от десет години са властници и им престои още много време , докато ги смени някой, и той ще е техен роднина.

63

ГЕРБ forever

преди 6 години

Обикновена сделка,не бива да се вживяваме толкова!Дали ще е Ганка,Минка новият собственик на ЧЕЗ или който и да е не трябва да ни тревожи,защото ни предстои влизане в Шенген и точно сега по време на Европредседателството ни някои се опитват да клатят кабинета на премиера с измислени и необосновани обвинения.ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!

62

gost

преди 6 години

Аийде Гинчето да си намери пари от чужбина и да си плати сделката! Няма нужда български данъкоплатец да плаща за ЧЕЗ или за банките дето се лакомят на пая!

61

Анонимен

преди 6 години

Те продадоха 3 по 33 % от енергодружествата. Къде са парите от продажбата? Пишманспециалисти от големия телевизионен екран обясняват, че българският данъкоплатец щял да плати. Къде са парите от продажбата на 3 по 33% от дружествата? С тях да платят сега.

60

batmario

преди 6 години

Не ни е виновен ни Гинка ни Бойко никой...истината е че ние не биваме че само се пулим и пишем тука...ние си лаем и кервана си върви...чакаме пак някой да на опрай...и те на оправят напоследък доста мощно...На Борисовите монети отстрани пише-Боже пази България.Къв човек е бил тоя....

59

До 57

преди 6 години

Я се позаинтересувай от колко години започна първата а след това и втората фаза преговори с избрани инвеститори.Набери ,,Кандидати за покупка на активите на ЧЕЗ"Това че точно ти хал-хабер си нямаш че тая работа се ,,пече" от 2-3 години не ти дава право да питаш ,,откъде тая е разбрала" Защото това че ти не си разбрал а се репчиш те прави смешен.И както казваш ,,То си лъсна.".........че такива като теб са боси.Като ще критикуваш поне изпипай нещата мушмороко!

58

димо

преди 6 години

До 57 Информирай се и тогава пиши , сделката тече от миналата година , навсякъде го пише , участвали са 6 фирми , сред които на Ковачки и AVN ,тази е препоръчана на чез от чешки металургичен магнат който е работил с тях , стига с опорните точки на Нинова , че станахте СМЕШНИ!

57

Анонимен

преди 6 години

Да се внимава като се реже лентичката да не се обърка с жицата.Юристите да не се блещят чак толкова.

56

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ Е УЧАСТВАЛА С ОФЕРТА ЗА ЧЕЗ АААААААААААААА !!!!ОТКЪДЕ ТАЯ Е РАЗБРАЛА , ЧЕ ЩЕ ПРОДАВАТ ЧЕЗ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ НЯМА ОБЯВЕНА НИКЪДЕ!!!И СА СПЕЧЕЛИЛА И ВЕДНАГА ВРЪЧВА ДЯЛОВЕТЕ НА БОРИСОВ ХА ХА ХА!ТО СИ ЛЪСНА КОЙ И ДЪРПА КОНЦИТЕ НА ТАЯ!

55

БРАВО НА ГЕРБ!!

преди 6 години

ТАКА СЕ ВОДЯТ ПРЕГОВОРИ С ЧАСТНИ И НЕЗАВИСИМИ ДРУЖЕСТВА --В ПОЛЗА НА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС!!КРУШОВИЦАТА ПИКАЕ ГАЗ!!!!!!!ДГД, другарката....!

54

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52, 53: Виж какво, човек може и да е т'ъп ***, ама чак толкова като теб вече е прекалено. Мислех си да ви обяснявам, че става дума за електроснабдяването на една трета от България, но на налъми като вас, каквото и да им обясняваш, няма да цъфнат.

53

ognyanz

преди 6 години

Предстоят преговори на високо ниво между Бойко и Гинка. Те са Пижо и Пенда за мартениците тази година.

52

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49 Браво точно така всеки може да има каквото си поиска , но БКП-БСП и Нинова нищо не могат да имат . Това е главната цел и тя е постигната . Ха-ха-ха .

51

Анонимен

преди 6 години

Най хубавото от рева на БКП-БСП е , че те не учасват в тази сделка . Така постепенно ще умрат от глад. Браво г-н Борисов ти си умен и образован сто пъти повече от селската клюкарка Нинова.

50

Анонимен

преди 6 години

До сега кой теглеше милиардите заем?????Сега ще ги тегли гинка....?????Питам?????...кой ще ги плаща?????.....естествено....брашнения чувалколкото го тупаш...повече пуща!?

49

Анонимен

преди 6 години

Туй ЧЕЗ не е изпълнило договорите с БГ общество за да придобие някакви дялове от електроразпределителни,преносни мрежи,а няма разрешение за съвместни дейности по изграждане,оборудване,съвместно управление за да има дялове от участие в съвместност кат организация,на нея просто е доверено в проценто отношение от обема на елразпредпреносна мрежа в линейни километри изградена мрежа да я стопанисва и положи необходими грижи от това,че се променило партийното управление в БГчл.1,но не собственоста БГ

48

Анонимен

преди 6 години

Да живее свободата! Вече всяка гинка и калинка могат да си имат ЧЕЗ или каквото си поискат. ЧеЗтито.

47

Циник

преди 6 години

Някави много простовати са ми сложили минуси на предния коментар.Кака ви Гинка - ще ви разкаже играта!По един , или по друг начин! Гарантирано от правителството! То - правителството по времето на Симеон и Доган - продаде този печеливш отрасъл ( без да ви пита ) подели си тлъстите мръвки ( всичко разбира се за ваша сметка) Вие плащахте на Чехия безбройните увеличения - сега ще плащате на кака ви Гинка! Милиони! ПАК! И ПАК НИКОЙ НЕ ВИ ПИТА! За простовати като вас - нормално...даже и задължително