7

Анонимен

преди 6 години

Няма полезен заместител на захарта,има определено количество Въглехидрати и карбохидрати.Понякога имам чувството че тези статии разпространяват болестите,всред неинтелигентното население.

6

JJivanov

преди 6 години

това в бурканите е лечебно .Целебен продукт се получава при варене на бяла захар и плодове вкл сливи,ябълки,круши,грозде,тикви..бабите затова правят мармалади и сладка ..подслаждането с тях лекува хората особено зимата.Кристалната захар с е ползва за обща охрана на огромни региони от тн Биосфера.Целта е милиарди милиарди бели кристалчета да ни пазят от милиони неясни з а нас проблеми..Напомням ,че всички кристали са живи вкл гипсовите.

5

Меласко

преди 6 години

Не разбрах това кафява захар ли е? От захарна тръстика ли се прави? Ако да тогава няма нищо полезно, защото меда, бялата и кафявата захар и другите се разграждат до фруктоза и глюкоза. Това е, като да кажеш, че борото е по-полезно от викторито. Важното е да има копи/пейст статии пълнеж и ключово думи антиоксиданти и здравословно.

4

Дядо ви

преди 6 години

До АнонименЗа тези пари ще си купя мед.

3

Анонимен

преди 6 години

От магазина, брат. Продават я в бурканчета по 350 или 450 грама, а цената е между 6 и 10 лева за бурканче. Доста дебело за отпадъчен продукт при преработката на шекер.

2

Петричев

преди 6 години

И откъде меласа?

1

Щерю

преди 6 години

За здрава телесна маса - мляскайте меласа...