12

СатаНАТО™

преди 6 години

Толкова им е креативността на руснаците - да скалъпят някоя пародия. Земи сега нарисувай брада и мустаци върху портрета на Тръмп, да ти ръкоплещят русофилите.

11

Анонимен

преди 6 години

таа русалка кат я гледам май само по дъното плува

10

Принц на дисни

преди 6 години

Ама те не са направени "дебелички" а кашалоти, има малко разлика - към 30-40 кила...

9

Анонимен

преди 6 години

Нищо прекалено не е добре. Не е нормално да умреш от глад за да си 35 кг, но не е нормално и да си 135! За това хора, спорт, умерено ядене на всичко и това е. Иначе и затлъстяването и анорексията са болести и то сериозни!

8

ДО 10

преди 6 години

Напротив - Пищните Жени са Страст на всеки Мъж

7

Анонимен

преди 6 години

До 3Съгласен съм, че е глупаво. Живеем в свят, в който хората се мятат от една крайност на другата. Но все още считам, че Барби е ... Ами смотана история. Предразполага момичетата, че трябва да сина "перфектни", който са реалистични за около 10% от населението. Останалите се подлагат на диети, отрови и "здравословни тренировки" от рода на 30 часа на седмица във фитнеса и 20 километра бягане на ден, всеки ден

6

А бе

преди 6 години

Що пък трябва да имат кореми?Не може ли като Кардашиян-само задни.ци и ци.ци?Снежанка все едно е изяла джуджетата....

5

Офф

преди 6 години

Това също е индиректно промиване на детските мозъци! Че е ок да си безобразно дебел! Спрете се вече с това безумие, бе!

4

Анонимен

преди 6 години

"Принцесите на Дисни, ако бяха обаче дебелички"Нали вече не е прието да им викаме "дебели", щото се обиждат... значи това са героите на Дисни, ама "леко закръглени" или "не стрдащи от анорексия". Ахахаха.Дебелите да се стягат и вместо да ми философстват, да вземат да влязат в норма. Хем добре за тях(здравословно), хем добре за нас(няма да им слушаме глупостите).

3

Анонимен

преди 6 години

Защо да лъжеш децата че да си дебел е красиво и нормално.. Разбира се че добрата форма на геройте е формат на възпитание. Който има проблем с килата да го решава овреме

2

Анонимен

преди 6 години

Шиши сигурно е купил и Дисни.

1

Анонимен

преди 6 години

стаа