9

преди 16 години

Недосегаеми ли?От кого?Вярно,не можем да очакваме Р.Овч.и другите наглеци да бъдат наказани от правосъдието.Но ,да не забравяме,че има Висше правосъдие,и то рано или късно идва.Не се смейте,във Вселената има равновесие...Та ка че,жал ми е за тези жалки подобия на хора,те не са щастливи,повярв айте!

8

simon zilot

преди 16 години

моят коментар е поскоро към предходната статия "запазва се формата 8-5-3". симпатизант съм на една от трите партии в коалицията. има една игра на карти 8-5-3 известна още като "БЛАТО&quo t;, силно се надявам в края на играта(мандата) да не се окажем в състоянието с което се асоциира 8-5-3...

7

Георги Николов

преди 16 години

Ние извън аферата къде сме в тази розова каша?Правят всичко каквото си искът. Бас ловя, че това е напук на западняците. С други думи, абе Вие вижте какво, ако и във ваште структори сме, то не сме ваши, на друг бог се кланяме, северен бацил пренасяме.не е вярно, че са мафия, че уж не си вадели окото един на друг и други такивалПрав ли съм?

6

преди 16 години

zat vsi4ko stoi dogan

5

Литературен критик

преди 16 години

Гледаме серия от стария филм "Недосегае мите"... вече не знам коя поред е?!? Учудвам се как този филм не е получил досега поне един Оскар за най-добър чуждестранен филм?!? Май задействането на предпазна клауза ни е в кърпа вързано, благодарение на тези чудесни серийки?!?:)

4

преди 16 години

Zatova eu. shte ni nalagat predpazni klauzi.Kogato ni praviat na bodali upravliavashtit e i nie si traem si zaslujavame sadbata.

3

ТОПИДИОТ

преди 16 години

представлението за лошия чичко Р.Овч. свършиследва нов водевилСПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА

2

рашко пешевия

преди 16 години

това е то България ..... със правосъдието и иэобщо...... !!!!!!

1

Стамат

преди 16 години

Как така хем прокуратурата отказва да образува досъдебно производство, хем двамата ще бъдат разследвани??? Следсвените действия не са ли елемент на досъдебното производство?